Om Ellinor

Jeg er en 32 år gammel jente (vi sier jente noen år til 😉 ) fra Bergen som bor i Ski utenfor Oslo. Der bor jeg sammen med mann og barn.

Hvorfor bor vi i Ski? Jo, fordi der går det tog. Men bortsett fra det, så er det veldig fint i Ski og vi har kjøpt oss hus med hage (noe vi ikke kunne gjort i Oslo).

Det var kanskje noen som tenkte: Hun ser ikke helt ut som om hun bare kommer fra Bergen (eller hun har tatt litt mye solarium). Og det er helt riktig, det første altså. Jeg er halvfilippiner. Mange spør da om det er min mor eller min far som er filippinsk, men det er vel i 90% (minst) av tilfellene det er moren i dette landet (Norge altså, i Filippinene er de mer jevnt fordelt). Og ja, hun er sykepleier.

For 8 år siden begynte jeg med standup ved siden av studiene. Jeg har stått på Ricks i Bergen, Latter, Dattera til Hagen, Josefines Vertshus og flere klubber i Oslo, og andre klubber rundt om i landet.

Jeg er ikke lenger student, nå jobber jeg som prosjektleder i et offentlig helseforetak. Da er det desverre ikke like mye tid til betalt tøysing. Så får jeg utløp for mine kreative sider gjennom å lage ting, noe som gjennspeiles ganske mye her på bloggen.

Min kjære (36) kommer ikke til å figurere veldig mye på denne bloggen (bare når han ikke selv vet det), da han ikke er like glad i oppmerksomhet som meg. Så de som vil se mer av han får komme å ringe på døren (det var ikke en oppmuntring til stalking).

For samarbeid/kontakt: blogg@spesiellinor.no