To uker!

Da har bitte lille (og fortsatt navnløse, haha) gutten blitt hele 2 uker 🙂 Tiden flyr virkelig denne gangen, syns vi nettopp fikk han. Men ser han har blitt litt rundere i kinnene siden fødselen, og kanskje litt lenger også.

Da helsesøster var her på hjemmebesøk da han var 9 dager hadde han allerede tatt igjen fødselsvekten.

Det er mange som sier han ligner på meg/pappaen/Fredrik, men jeg har litt problemer med å se det altså, hehe. Vi har sett på gamle bilder av Fredrik fra da han var ny, og på noen bilder ligner de veldig, mens på andre ligner de ikke idet hele tatt.

Her er de ca like store, Fredrik er 3 uker og lillebror er 2 uker på bildet. Men så var lillebror bittelitt større enn storebroren da han ble født.

Her er Fredrik til venstre og lillebror til høyre 🙂 Blir morsomt å se om de ligner når lillebror får litt mer ansiktstrekk og ikke er så «nyfødt» lenger.

2 Comments

  1. Fineste guttene da! Jeg synes de ligner litt jeg.
    Hvordan er det å være 2-barnsmor, og går det bra med storebroren?

    Navnet dukker nok plutselig opp!

    Klem fra Christine

  2. Spennende. Jeg husker også at tiden gikk fort ETTER at guttungen ble født. (Ikke så fort før… haha) Så hyggelig å være 2 barnsmor da 🙂 Det hender innimellom at jeg også vil bli tobarnsmor. Mens andre dager synes jeg det er travelt nok med en… 😛

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *