Gravid uke 35

Forrige helg var det fint vær, så da tok vi med oss kameraet ut i skogen bak oss og tok noen bilder 🙂 Det var litt vanskelig lys siden solen stod ganske høyt og rett på, og litt vanskelig 3-åring, men vi fikk da et par bilder. Han syns det er morsomt å bli tatt bilde av, men det blir mest bare veldig tøysete bilder.

Før la han ikke helt merke til hva vi holdt på med.

En «ordentlig» graviditetsoppdatering får komme denne uken, nå som er jeg er i uke 36 🙂 Jeg har noen dager alene hjemme også hvor jeg kan få tatt bilder.

Jeg er generelt ekstremt sliten for tiden og lurer på hvordan folk klarer å gå gravid i 42 uker, hehe. Men det er jo bare å prøve å få tiden til å gå, og så kommer termindagen tidsnok håper jeg!

2 Comments

  1. Kjempekoselige bilder. 🙂 For meg var det faktisk så tungt å gå gravid at jeg fremdeles ikke kjenner lysten på flere barn… Eller – jo, kan godt tenke meg et barn til, men klarer ikke helt å stille inn sinnet på en graviditet til. Selv om det er 5 uker (kanskje 7) så er du jo i sluttspurten da. Deilig det også 🙂

    1. Takk 🙂 Har vært vanvittig tungt her også, men lysten på å få flere barn var heldigvis større. Har egentlig lyst på 3 barn tror jeg, men det vet jeg ikke om jeg klarer, hehe. Jeg føler meg faktisk litt bedre nå helt på slutten.. rart med det. Vet ikke hvordan det hadde blitt sist, gikk jo bare til uke 34. Men kanskje kroppen tåler det bedre denne gang.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *