De beste merkelappene!

Reklame

Jeg ser ofte på facebookgrupper at folk spør hvilke som er de beste merkelappene til barneklær. Og mitt svar på det er strykelappene fra ABC Navnetrykk!

Både meg og flere jeg kjenner har brukt disse mye, og tilogmed i arveklær sitter navnelappene på enda. De har en sånn liten merketang med varme, og jeg pleier bare å sitte foran tven og merke 😉 Det går mye fortere enn med strykejern, og sitter bedre enn vanlige klistrelapper.

Fordelen med disse fremfor klistrelappene er at de kan lett festes på sokker og strikketøy som ikke har vaskelapp. De finnes i forskjellige størrelser.

De største er fin til jakker, dresser og luer syns jeg. Mens de minste er best i sokker, men kan brukes på alt annet også. Jeg har fått sponset en pakke med de store merkelappene, men jeg bruker de minste mye også.

På navnelappene har jeg alltid fullt navn, adressen og telefonnummeret. Jeg tviler på at noen ringer hvis de finner en sokk på gaten :p Så i barnehagen sin del hadde det nok holdt med fornavnet, men hvis så skulle skje at han kom bort fra oss en gang, så kan de som finner han ihvertfall finne navn og telefonnummeret til oss i klærne hans.

 

LagreLagre

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *