Å ta bilder av en 2åring…

Jeg var en stund veldig flink å ta fine oppstilte bilder av Fredrik på hvitt teppe. Frem til han var litt over året, da begynte det å bli veldig vanskelig. Men jeg lagde både en 1-årsplakat, og da han fylte 2 hadde jeg veldig lyst til å lage en plakat da også. Problemet var bare at han var en smuuule mer mobil da han var 2 enn da han var 1, hehe.

Jeg fikk laget plakat, men det var bare såvidt jeg hadde nok bilder. Resultatet ble slik:

2årsplakat_blogg_fødselsplakat

Og innlegget kan du lese her.

Men jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan de fleste bildene så ut, hehe:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Som på julekortet i år måtte han bestikkes med litt ellas kitchen-chips, og til tider følte jeg vi prøvde å dressere en hund, hehe. Jeg må bare få poengtere at vi holdt ikke på lenge, og han gjorde ikke noe han ikke hadde lyst til 🙂

 

3 Comments

  1. Så nydelig plakat <3 Sånne skulle jeg gjerne klart å lage til mine fire <3 Det hadde vært morsomt. Du er utrolig dyktig <3

    Hvordan får du sånn slideshow i innlegget?

    PS: I dag har jeg utskeielse 🙁 Har 2 x influensabarn og 1 baby (11 mnd) som er tett i brystet 😛 Da trenger jeg noe litt ekstra å styrke meg på 😛

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *