Reklame

*sponset video* – P&G: Thank you, mom!


I videoen over har Procter & Gamble laget en kampanje til ære for OL-deltagerne ved å hylle mødrene deres! Jeg har egentlig aldri vært noe veldig følsomt menneske, men etter at jeg ble mor kan jeg bli rørt av sånne ting som dette. Videoen viser forskjellige situasjoner deltagerne har vært i som små, og en forståelsesfull og kjærlig mamma som er sterk på vegne av barnet sitt. Jeg håper jeg kan være en sånn mamma for mitt barn, en trygg klippe som er med å gjøre barnet mitt selvstendig, modig og sterk.

I videoen skriver de «It takes someone strong, to make someone strong. Thank you, mom». Det sier litt om hvor viktig rolle man (forhåpentligvis) har for disse små. Tenk en dag, kan ditt barn bli en idrettstjerne, eller noe helt annet de er lykkelige med.

Procter & Gamble er leverandør av blant annet Pampers, Clear blue, Maxfactor ++. Både Clearblue og Pampers har jeg vært borti som gravid og småbarnsmor, Maxfactor litt mindre :p hehe, men det begynner å ta seg opp igjen på sminkefronten også.
De har mange produkter som skal gjøre hverdagen litt enklere for oss mødre, og det kan vi trenge, hehe. Vi har jo en kjempeviktig jobb å gjøre!

Innlegget er sponset