Reklame

*Sponset video* – SB12: Tør du å si ifra?


I videoen over kan du et eksperiment utført av SB12 for å sjekke om folk sier fra om noen har veldig dårlig ånde. Testpersonen Ingunn får drikke en cystein-blanding som avgir svovelgasser i munnen (deilig ja!!) og tester ånden i et apparat hos tannpleier for å sjekke at hun virkelig har veldig dårlig ånde. Og så blir hun sendt på jobb!

Jeg fikk virkelig medfølelse når jeg så denne videoen, hehe 🙂 Halvveis i filmen måtte jeg trykke på pause litt for jeg ble så flau. For nei, det er jo ingen som sier fra om noen har dårlig ånde. Jeg hadde ihvertfall aldri sagt noe til noen på jobben, heller tilbudt dem en tyggis. Jeg er også livredd for å gå rundt å ha dårlig ånde uten å vite om det selv.

Heldigvis finnes det noe som kan hjelpe. SB12 er et munnskyllevann som er utviklet på Odontologisk Fakultet i Oslo, det selges på apotek og har dokumentert virkning i 12 timer i flere studier. Den lange effekten har med hvordan de aktive ingrediensene sinkacetat og klorheksidin virker sammen, og konsentrasjonen av disse. Det er vist at SB12 gir i gjennomsnitt over 70% reduksjon av illeluktende svovelgasser i munnen.

Da jeg var student var vi på bedriftsbesøk på anlegget på Mongstad en gang, og der hadde de egne bassenger med svovelgasser, og det luktet råtne egg og promp i hele området. Så det vil man vel helst ikke ha i munnen 😉

Innlegget er sponset