18.desember: Vinn boken Jukse-supermamma!

JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopi

De siste dagene er det jeg som har ligget strak ut med influensa, og det vil si vi har hatt sykdom i hus i en eller annen form hver uke den siste måneden. Så beklager at det ikke blir så veldig mange spennende innlegg fra denne kanten, men julekalenderen klarer jeg å holde liv i 😉

I dagens luke kan du vinne et eksemplar vi boken Jukse-supermamma!

Jukse-supermamma er et oppslagsverk for alle oss travle mammaer som egentlig ikke har tid til alt man har lyst å gjøre. Den inneholder oppskrifter, tips og idèer som er nyttige for oss innen mange forskjellige temaer. Boken er skrevet av kjempeflinke Tone og hennes tvillingsøster Elisabeth.

Jeg var på boklanseringen i Drammen, innlegget derfra kan du lese her. Og Tone blogget også om boklanseringen, og der er det faktisk bilde av meg også 😉 Det innlegget kan du lese her.20151130-bloggevent_043

//Tone og meg på boklanseringen//

For å være med i konkurransen om å vinne boken Jukse-supermamma, må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, og som vanlig er det ekstra vinnersjangse hvis du tager en venn i kommentarfeltet på instagram også 🙂 @spesiellinor

Konkurransen avsluttes mandag 21. desember kl 12!


Vinner av et dørskilt i plexiglass ble:

Skjermbilde 2015-12-18 kl. 20.15.18

Gratulerer så mye!

11 Comments

  1. Du er såååå heldig som fikk vært på boklanseringen. Mange av mine barndomsvenner var der, da tone og Elisabeth er gamle klassekompiser. Selv fikk jeg ikke vært der pga jobb. Ønsker meg veldig boken deres:) så hadde vært stor stas å vunnet den ❤️
    God jul til deg og mini 🎅🏽

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *