8. desember: Vinn navnelapper og merketang fra ABC Navnetrykk!

2015.01.02-Navnelapper-og-tang-04

I dagens luke finner du 150 merkelapper og en merketang sponset av ABC navnetrykk!

Disse merkelappene bruker vi selv og de sitter på gjennom vask etter vask. Den lille «rettetangen» gjør også at man slipper å dra frem strykejernet. Jeg pleier å rigge meg til i sofaen og så sitter jeg og merker klær mens jeg ser på TV 🙂

I barnehagen vil de jo helst ha navn i sokkene tilogmed. Og disse strykelappene fester du like enkelt til sokker som til ullplagg, og helt vanlige plagg.

merketangen-leti-labeliron-poster

ABC navnetrykk selger også strykefrie lapper, ID bånd, dørskilt og tekstiler med brodert navn. Følg også med på Facebook-siden deres hvor de ofte har gode tilbud 🙂

For å vinne  må du legge igjen en kommentar i feltet under her, og ekstra vinnersjangse hvis du tager en venn i konkurranseinnlegget på instagram (@spesiellinor). Konkurransen avsluttet Fredag 11. desember kl 12, og vinneren annonseres sammen med åpning av neste luke.


 

Vinner av Gavekort på 500 kr fra Maris Smokkelenker ble:

@aibrak på instagram!  Sender deg en PM der 🙂

22 Comments

 1. Sånn tang må jo være en av de mest fantastiske oppfinnelsene som noengang har blitt laget. Jeg har prøvd utallige ganger å stryke på lappene på de bittesmå sokkene til jentungen med strykejern, men det er er jo så og si umulig. Jeg prøvde å finne innlegget ditt på instagram, men fant det ikke. Du har kanskje ikke lagt det ut enda? 🙂

  Ha en suuuper dag!

 2. Prøver lykken også på Instagram. Jentungen mistet hele gymbagen med alt innhold og ingenting var merket. Nå får vi lære oss til å merke så har vi kanskje en sjanse til å finne igjen innholdet en annen gang. Krysser både fingre og tær for den duppedingsen så jo helt genial ut.

 3. En slik hadde vært så genialt og hatt slik at vi kan få merket klærene til Vesla skikkelig 🙂

  Krysser fingrene
  Og ønsker deg en kjempe fin adventstid videre.
  Hilsen Monica Karin

 4. Jeg tror jeg er verdens dårligste til å merke klær, så dette hadde vært helt supert å vinne! 🙂
  Har også tag’et på Instagram (Ahnnaem)

 5. Så lur den merkelappen var da! Jeg prøver lykken – dette vil komme godt med når Daniel begynner i barnehagen til høsten! Har jobbet endel i barnehage selv, og holder på å utdanne meg til førskolelærer, så kjenner til verdien av å merke klær!

  Ha en flott onsdag.
  Klem fra Christine og Daniel

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *