1. desember: Vinn gjenbrukbare smoothieposer fra norske Smudis!

RoterendeBannere_Okonomisk_2.w1240.h440.fill

Tidligere i år testet jeg og Fredrik gjenbrukbare smoothieposer fra Smudis.

Disse posene er helt geniale for de som liker å lage smoothien selv. Vi har brukt disse masse, og ikke bare til rene fruktmoser, men med feks havregryn så det ble litt mer mat av det. De kan fint fryses og da tar man bare med seg en når man skal ut og så tiner den på veien 🙂

Posene vasker man best for hånd, og så er de klar til å fylles på nytt. Etter at babyene er mer enn 10 mnd kan man også bruke yoghurt naturell å blande med fruktmos, som jeg syns er et kjempeflott alternativ til barneyoghurtene som selges (hvor de fleste er tilsatt sukker).

 

20150413-smudis_036

Til julekalenderen idag har jeg fått lov til å gi vekk hele 8 store (140 ml) poser til en av dere lesere!

Alt du trenger å gjøre er å kommentere på dette innlegget innen torsdag 3. desember kl 23.59!

Fredag  morgen annonserer jeg vinneren sammen med neste give away.

Ekstra vinnersjangse får du om du følger meg på instagram (@spesiellinor) og tagger en venn i konkurranseinnlegget der også.

Lykke til 🙂

28 Comments

 1. Ååå prøvde meg forrige gang du hadde konkurranse på de, og fortsatt ikke fått ut fingeren for å kjøpe selv enda heller. Hadde vært så supert han som elsker smoothie! Her spises de med skje og skål for øyeblikket, klønete på tur 😀

 2. Hei!
  Jeg blir gjerne med i trekningen. Har sett reklame for slike poser, men aldri prøvd dem selv.

  Ha en riktig fin adventstid!

 3. Disse står høyt på ønskelisten vår, da jeg har to frøkner som er veldig glad i smoothie. Blir fort dyrt om man skal kjøpe dobbelt opp. Også er det arti når man selv kan bestemme hva man kan i. Ha en god adventstid videre 🙂

 4. Disse har stått på ønskelisten vår lenge siden jeg har to frøkner som er veldig glad i smoothie, blir fort dyrt når man må kjøpe dobbelt opp. Også er det arti når man kan bestemme selv hva man kan ha i posene selv.
  Ha en god adventstid videre 🙂

 5. Ja! Elsker gjenbrukbare smoothieposer! Men de jeg har kan ikke åpnes i bunnen, og hvis ikke jeg tar feil ser det ut som disse kan!? Så håper jeg vinner! Forresten kjempe hyggelig å møte deg i går! 😄 Flotte bilder du tok! ☺️

 6. Oi, så smarte! De hadde vært kjekke å ha nå som Daniel snart skal bli introdusert til litt annet enn bare melk! Snart 4 mnd gammel, kan skjønne!

  Krysser fingrene for litt vinnerlykke.
  Klem fra Christine

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *