Ny parkdress

20151108-untitled_039

Det blir jo aldri vinter, så vi måtte kjøpe ny parkdress til Fredrik. Vi har en vinterdress i str 86 fra Reima, men det er alt for varmt ute enda til å bruke den.

Det er jo 7 grader tidlig om morgenen. Så da han vokste ut av den vi hadde i str 80, kjøpte vi en ny parkdress i 86. Syns denne her var så utrolig søt, og generelt har vi vært veldig fornøyd med Reima sine klær (og dette innlegget er ikke sponset 😉 ).

Men det er sikkelig høstvær for tiden da. Nesten Bergensvær. Men bare nesten. Jeg har enda ikke trengt å ha på meg en regnbukse. Men så setter Fredrik seg ned litt mer enn jeg gjør.

reima parkdress

Bildene tok jeg med min nye 105mm sigma linse, som er en super makro og portrettlinse. Med 105 mm trenger jeg ikke stå så nærmt og ta bilder av, og det er faktisk en sjangs for å få tatt de, hehe. Han har oppdaget at det er skjerm på baksiden av kameraet, og er han for nærmt vil han bare se. Litt på avstand får jeg knipse litt hvis han er opptatt med andre ting.

1 Comment

  1. Den dressen har guttungen vår og! Vi er veldig fornøyde med den 🙂

    Skulle gjerne hatt en linse med som zoomet lenger enn 50 mm. Jeg hadde en på 300 mm f/2.0 – men da ble man plutselig stående kjempelangt unna objektene igjen, og det ble dritvanskelig å kommunisere. Haha. Så den solgte jeg igjen. Sikkert bedre for naturfotografer og sånn 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *