Høstfarger!

20151017-oktober_162-Edit

I helgen var det skikkelig fint vær og vi var ute i skogen både lørdag og søndag. Disse bildene er fra lørdag fra skogen rett bak huset vårt. Vi tok med oss vognen, og så fikk han løpe litt rundt når vi var kommet vekk fra bilene.

Jeg tok med meg noen julekuler fordi jeg tenkte jeg kunne prøve å ta noen bilder til julekort. Men de ble så lite jul at jeg burde heller gitt han et rødt eple, hehe.

20151017-oktober_183

Jeg syns det er så vanskelig å kle på han for tiden. Termometeret viser 5 grader midt på dagen, men så hvis man sitter midt i solen så blir det jo veldig varmt. Fredrik er også veldig varm av seg så vi trenger ikke ha på han full vinterdress enda. (det var forresten rundt 8-9 grader da vi tok bildene, ellers hadde han hatt på lue :p). Men om morgenen er det jo bare 2 grad. Men da pleier han å sitte oppi vognposen når vi triller til barnehagen.

Vi byttet nettopp fra sommerpose til vinterpose. Vi har Easygrow lite som sommerpose. Og det går å bruke den ned til ca 5 grader med et teppe oppi i tillegg. Men nå vet vi jo ikke når det plutselig blir kaldere. Så da byttet vi til vinterposen, som og er fra Easygrow men er modellen Nature. Jeg er veldig fornøyd med disse posene. I tillegg er det forlengerdel til dem så man kan bruke de hele vognperioden.

Det er lettere å kle på når det bare er iskaldt da, hehe. Men jeg sier ikke neitakk til et par flere slike høstdager 😉

2 Comments

 1. Nydelige høstbilder!
  Er ikke allid like lett å finne riktig klær til barna nei. Vi kjører på med tynn ull innerst hver gang vi skal ut 🙂
  Vi har også easygrow lite og er veldig fornøyde 🙂

  1. Takk 🙂
   Nei, nå på høsten og om våren er det vanskelig. Er liksom både varmt og kaldt på en gang.
   Nå har vi byttet til vinterpose. Men da kan han ikke ha noe særlig klær på seg når han skal sove.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *