Mitt første år – fotobok

20150930-fotobok_004

Da var fotobøkene fra Fotoknudsen kommet i posten 🙂 Jeg har laget fotobok i julegave til besteforeldrene til Fredrik, så da smalt jeg til da Fotoknudsen hadde 50%. Bøkene er 21×28 cm og trykket på fotopapir.
Det var god kvalitet på bildene, men noen av hudtonene fikk en anelse rødskjær.

Jeg har tidligere printet en bok hos JapanFoto, den kan du se her. JapanFoto er en del dyrere, men selve boken føltes litt dyrere også, hvis man kan si det. Sidene var tykkere, og det var også en mulighet for å velge matt print, noe jeg må si jeg liker absolutt bedre. Bildene mine hjemme printer jeg alltid på matt eller semimatt.
Hos Japanfoto valgte jeg digitaltrykk, som er vesentlig billigere enn fotopapir, Jeg er litt usikker på om det var derfor en del av bildene fikk «avispreg» (altså litt kornete bilder) eller om det var kvaliteten på bildene (hadde annet kamera for 4 år siden), men dette fikk ikke noen av bildene hos Fotoknudsen.

Alt i alt ble jeg godt fornøyd, men hvis de får alternativ for å trykke på matt papir så blir jeg veldig glad!

Her er en liten sniktitt på  noen av sidene i boken:

20150930-fotobok_026

20150930-fotobok_033

20150930-fotobok_040

20150930-fotobok_041

Jeg holder også på en en større fotobok som vi skal ha selv, med mer tekst. Men den håper jeg blir ferdig i løpet av året, hehe.

 

9 Comments

  1. Tusen takk 🙂 Er ikke så lenge siden jeg begynte med det da, så jeg ligger noen år etter for å si det sånn :p Men julegaver må nesten lages samme året, hehe

 1. Så fin! Jeg er så dårlig på å lage fotobok… Har ikke ork i meg å lage sånn fin, så det blir det amatørmessige som man kan lage på nettsidene deres. Pluss at jeg alltid ligger kjempelangt etter 😉

  Du har falt ut av bloggfeeden min, så jeg har tydeligvis ikke fått med meg noen av de siste postene dine 😱

  1. Takk 🙂 Jeg orket ikke styre med nettsiden, hehe. Det er treigt og jeg blir bare irritert. Så for meg er det lettere å lage det i et annet program hvor jeg har full kontroll. Holder på med bilder fra 2011, så ja jeg ligger laangt bak jeg og! Men julegavene måtte nesten ha bilder fra i år, hehe.

   Så rart da! Har det vært sånn en stund? For jeg har byttet til eget domene nå, kanskje det er derfor. Da må du abonnere eller følge eller hva det nå er på nytt tror jeg.

   1. Nettsiden suger og man kan ikke se hva man driver på med, men jeg kan ikke InDesign heller 😛 Har gitt fotobøker i julegaver siden barna ble født, men jeg kunne jo vært litt forut og lagd de andre månedene før i desember 😉

    Det skjedde sikkert da du byttet domene, men nå har jeg lagt deg til igjen 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *