1 årsdag!

årsplakat

Hurra for Fredrik som blir 1 år idag! 😀 Lille, store gutten min har sin første bursdag idag 🙂 Jeg har brukt mangfoldige timer på å lage plakaten over i photshop, men jeg må si meg ganske fornøyd, hehe. Det er ikke min idè da, det er ganske mange som lager sånne på Etsy. Men nå fikk jeg den akkurat slik jeg ville ha den.

Et helt år får man ikke med på en plakat, men der er ihvertfall litt oppsummert hvordan vi har det akkurat nå. Jeg har sendt med han et fruktspyd-pinsvin i barnehagen (fruktspyd stukket ned i en halv melon). De er så små på avdelingen enda, så de skjønner ikke at vi er kjipe foreldre, hehe.

Det er forresten bryllupsdagen vår også idag, men det er vel lenge til vi kan feire den skikkelig igjen!

19 Comments

  1. Gratulerer så mye! også så fin plakat!! skjønner at det tok lang tid. Sånn vil jeg ha til frøkna når hun blir 1 år (1. mars).

  2. Hei! Først no fikk eg med meg at du hadde flytta! Gratulerer med barnehagebarn, ny jobb og no ein eittåring – hurra! Elsker plakaten, har aldri sett slik før!

  3. Hurra for store gutten og for kjærligheten. Fin bryllupsgave det da 😉 Hvor mange år etter bryllupet kom han? Supermorsomt bilde å så klart!

  4. Grautlere så masse med både bryllupsdagen og 1 åringen !! Så herlige! Veldig spesielt med den første bursdagen. Husker den godt for min eldste, og gleder meg til mini fyller om en måned !! 😉 En kjempe stilig plakat du har laga!! Sånn har eg aldri sett før, og fikk veldig lyst på. Men det ser ut som litt av en jobb ja 🙂 Finnes det noen mal eller ?? 🙂 Håper dere kan få feiret bryllupsdagen litt også snart, det er viktig det også !! 🙂
    God helg klem herfra..

    1. Takk takk ☺️ selve dagen skjedde det ikke så mye, det var jo en tirsdag. Men veldig gøy med feiring 😜 tusen takk for fine ord om plakaten. Finnes nok ikke noen mal desverre, den er resultat av mange timers arbeid fra bunn av, he he. Har funnet noen av symbolene, men de måtte tilpasses litt. God helg ☺️

  5. Så fin den plakaten er! 😍 Sønnen min er kun 4 mnd, men jeg kunne tenke meg en sånn plakat til han blir 1 år . Tar du bestilling og hvor mye tror du det vil koste? Send meg gjerne en mail 😊

  6. Tilbaketråkk: 2-åringen min! |

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *