10 måneder!

Den siste uken siden vi kom hjem har vært ganske slitsom. Så derfor har det vært litt stille fra min kant. Først har vi hatt vannlekkasje i hele underetasjen, så der må alt gulv rives opp, men han som var her mente at de ikke trengte rive kjøkkenet. Men vi må muligens bo borte en stund mens de fikser. Og nå har Fredrik hatt 40 i feber i 2 dager, men er heldigvis bedre idag. Men jeg har fått kost meg litt og, på lørdag var jeg ute en tur med noen venninner i Oslo 😀

Fredrik har nå blitt hele 10 måneder, og er ikke like lett å ta bilde av lenger, hehe. Det ender fort opp sånn som dette:

20150620-10mnd_037-Edit

Men han ler og syns det fortsatt er gøy heldigvis. Jeg må jo fortsette bildeserien min hvor han ligger på et hvitt teppe frem til han er et år ihvertfall. Nå har jeg bare litt færre forsøk på å ta det :p

Han er blitt en kjempeaktiv liten kar, med masse meninger og han prøver å fortelle hos ting hele tiden. Men det eneste som egentlig er mening i er når han sier «Nei nei nei!» når han er misfornøyd med noe. Han reiser seg opp og går langs møblene, og kan sette seg ned igjen men akkurat det vil han helst ha hjelp til. Han eeeelsker hunder, og holder på å le seg ihjel hver gang han ser en. Vi har en pekebok med bilde av en hund som ligner på en vi har vært på besøk hos, og han peker og ler hver gang han ser på den 🙂 Han har også fått kjempemasse hår, så han må vel få en hårklipp på et tidspunkt. Men det står rett ut, så det er jo ikke i veien.

baby 10 mnd

4 Comments

  1. Neeei, kom dere hjem til lekasje? fy faen! Han ser ut som reine blenda reklamen 😉 Så blid og fornøyd, herlig hår og smilet =D

  2. Hei 🙂
    Uff så stress med lekasje ! Surt å komme hjem til !! Håpe det blir fort orden på det. Uansett så herlige liten gutt !! Eller stor 🙂 Og flink og da, kan si nei allerede.Herligaste smilet på goingen ! Ha en fortsatt fin sommer, eller enda bedre sommer kanskje 🙂

    1. Ja, kjempesress! Ikke å anbefale, hehe :p Det må tørke i en måned, og så skal de legge gulv etterpå. Så der går hele ferien vi omtrent.
      God sommer til deg også 🙂 Og tusen takk for fine ord!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *