Rosa vann i San Pedro del Pinatar Regional Park

20150607-sanjavier077

Igår var vi i et naturreservat 10 minutter utenfor San Javier mot Alicante. San Pedro er nabobyen til San Javier, og der ligger en av verdens største laguner. I parken rundt lagunen ligger et våtlandsområde som også har et utrolig spennende fugleliv siden det er mange trekkfugler som bruker plassen som hvilkeplass mellom Europa og Afrika.

Området er såpass stort at vi bestemte oss for å bruke 2 dager på det. I går konsentrerte vi oss om de rosa områdene på bildet.

Skjermbilde 2015-06-08 kl. 20.40.14Og det er faktisk rosa 🙂 Det er naturlige basseng med rosa vann i! Det var utrolig stilig, og litt skummelt å stå helt nede med det, siden man ikke kan se noenting om hva som er i vannet. Her kan du lese mer om hva som finnes i parken. Det er også milevis med strand der.

20150607-sanjavier081

Ved inngangen til parken var bassengene hvor det var flammingoer. De tenkte vi å se på neste gang, og gå litt langs stien på kartet som er lilla.

Etter å ha gått litt tur tur med Fredrik i vognen gikk vi på en restaurant nede med havnen som het Mar de Sal. De hadde helt fantastisk god sjømat. Vi har enda ikke funnet en skikkelig bra restaurant i San Javier (utenom en tapasresturant som var en grei lunsjplass), så her drar vi gjerne tilbake.

20150607-sanjavier059

Vi bestilte nok i overkant mye mat for en lunsj, hehe. Det var to forretter på størrelse med den over (og det var etter at jeg hadde tatt), og skalldyr paella til hovedrett:

20150607-sanjavier061

Det ble middag den dagen 🙂

6 Comments

  1. ÅÅååh hørtes så flott ut! Må legge ut masse bilder neste gang da. Jeg elsker jo sjømat, så jeg hadde nok glatt hoppa med på dette 😉

    1. Var sinnsykt god mat på den restauranten 🙂 Det er ingen gode akkurat i den byen som huset er, men dette var jo bare 10 min å kjøre unna.

  2. så kult! er det alltid sånn? foreldrene mine har sommerhus rett ved der, i torre de la horadada. må dra hit neste gang jeg er der! takk for tipset!

    1. Ja, det er det 🙂 Sent i juni er det også masse flamingoer der! Det var noen der da vi var der i midten av juni, men tror det kommer enda flere. Oppdaget det faktisk bare ved en tilfeldighet, mens vi kjørte rundt når lille trengte en liten ekstra halvtime i drømmeland, hehe

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *