9 måneder

baby 9 mnd

Da har lille trollet vårt blitt hele 9 måneder! 🙂 Det blir vanskeligere og vanskeligere å ta bilde av han, fordi han syns kameraet er så utrolig spennende, hehe. I tillegg er han mye mer mobil enn han var, så krabber han jo bare bort for å se og prøver å ta det.

Vi var hos helsesøster og fikk MMR-vaksinen på 9-månedersdagen, og han veier nesten 10 kg nå! Vi målte ikke lengden, men han bruker størrelse 80 i klær, så det er ingen liten baby vi har lenger.

Han krabber mest på alle 4 nå, men legger seg litt ned for å åle også. Reiser seg opp på bordet, og står litt mer stødig for hver gang 🙂 Han sier ingen ord enda, men vi ser at han forstår flere: Mat, vann, grøt, mamma, pappa, opp, kom, over hodet, inni med armen osv. Han babler mye, men ikke noe med mening enda, selv om det kommer «ord» innimellom: Hei, ja, nei, hadet, pappa….. men ikke mamma enda!

Når han ser noe han har lyst på, så strekker han armen mot det og «vinker» mot det for å vise at den må vi ta til han 🙂 Han er helt utrolig aktiv, det kan han umulig ha arvet fra meg. Men sover heldigvis godt stort sett alle netter.

Om ikke lenge reiser han også på sin første ferie! Det gleder ihvertfall vi oss til.

11 Comments

  1. Husker den tia da han begynte å blilitt mer mobil… Hvor travelt det plutselig ble. Haha. Nå løper han jo rundt overalt. Men han er godt vant å bli tatt bilde av da, så han stiller seg opp og poserer litt for mamman før han prøver å ta over kameraet. Hehe 🙂

  2. Så stor han har blitt! Herlighet som tiden flyr 🙂 Aww, det er så søtt med babyer som babler, og bare vent – det blir nok mamma før du vet ordet av det 😉 Sikkert en herlig tid dere er inne i nå 🙂

  3. For en skjønn baby 🙂 Og ikke minst spennende tid, med så mange nye ting han kommer til å lære! Syns tiden mellom 0-2 år er så interessant jeg for da skjer det masse. Lærer veldig mye om barnets utvikling i psykologien, og det er så gøy å lese om.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *