17. mai forberedelser :)

20150514-mai_032

Hei på dere 🙂

Beklager at det er litt stille fra meg om dagen. Men en liten gutt som krever mye for tiden, så jeg er ganske trøtt om kvelden, hehe. Dessuten er mai en helvetes måned for alle med enkeltmannsforetak som ikke er så strukturerte at de har orden i regnskapet sitt hele året. Nå er jeg nesten ferdig med regnskapet heldigvis, så det blir sendt inn i år også.

Nå er det jo også snart 17. mai! Og i år skal vi være i Ski, og ikke reise til Bergen. Vi får også besøk til grilling på ettermiddagen, så da har jeg jo en god unnskyldning til å pynte og ordne sånn som jeg syns er gøy 🙂 Eller ihvertfall lage store planer, og gjennomføre ca halvparten, hehe.

Jeg har girlander i rødt, hvitt og blått. Da punchet jeg bare ut sirkler i kartong med en 1.5″ punch. Jeg gjorde det veldig enkelt også og bare teipet det bakpå med sytråd. Det som ikke er enkelt med det er at man må snu det slik at teipen ligger ned. Men det tar mindre tid å lage enn ved å feks sy.

Symaskinen må jeg ta opp uansett. Nede til venstre på bildet ser du en smokkelenke jeg holder på med 🙂 Ring og klype hadde jeg fra før av, men det har de i enkelte hobbybutikker, sånn hvis du vil kjøpe det imorgen og ikke rekker å bestille på nett. Til nød går det jo også an å kjøpe en smokkelenke i mat butikken og klippe den i stykker. Båndet med flaggmønster er fra Nille.

20150514-mai_034

Jeg har også kjøpt sløyfebånd på Søstrene Grene som jeg tenkte å knyte rundt lysestakene. Og på Clas Ohlson kjøpte jeg flagg til å ha ute i bedet.

Så blir det 17. mai i år også!

Jeg skal få tatt bilder av resten, når det er på plass. Men det er jo noen dager til enda 🙂

4 Comments

 1. oh yes det kan være travelt med disse små ! Blir ikkje tid til å så mye anna her hvertfall, så du er god ! 🙂 17 mai blir det nok, og dette ser ut til å bli kjempefint ! Så gøy å lage pynt selv 🙂 Riktig god helg og 17 mai feiring!

  1. Hehe, vi har kveldene fri her da heldigvis 🙂 Må inn med smokken et par ganger maks liksom.
   Også jukser jeg jo så mye jeg kan da :p

   Håper du hadde en fin feiring også!

 2. Blir nok veldig bra 🙂
  Her blir vi bare oss fire til frokost, og middag for to ♡
  Sånn er det å ha ungdommer:)

  Skulle gjerne bedt inn hele storfamilien til fest, men jeg har ikke ork til slikt jeg, blir for mye styr, haha 🙂 Liker best å bli best bort…:)

  Ha en fin fin kveld, og en flott 17 mai helg ♡

  1. Ja, jeg var vel aldri hos foreldrene mine på kvelden på 17. mai da jeg bodde hjemme!
   Nå har vi ikke noe familie her på Østlandet da, så vi grillet i hagen vår med noen av naboene 🙂
   Er jo greit å ha litt tradisjoner her vi bor også, for vi kan jo ikke reise til Bergen alltid på 17. mai.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *