Ny titt på barnerommet :)

20150502-barnerom_003-Edit

Nå har jeg endelig fått ordnet litt mer på rommet til Fredrik. Det er ikke helt ferdig enda, men det blir det vel aldri, hehe.

Her ser det noe av det jeg har fått gjort ihvertfall. Fødselstavlen og alfabetet jeg har laget er på veggen med en gang du kommer inn døren. Rammene er A4 fra Clas Ohlson.

20150502-barnerom_005-Edit

Jeg har begynt å henge opp wallstickere, bare ikke kommet så veldig langt enda, hehe. Jeg få skjært ut flere. Jeg lager de også selv nemlig. Dette er veggen der sengen står. Vi holder på å henge opp Ferm Living-lampen som ser ut som en bil, men foreløpig henger den der uten ledning.

barnerom gutt baby

Han har også fått gardiner. De er lystette. Det hjalp desveerre ikke på søvnen, han står fortsatt opp kl 05.30 :p Men det er søte å se på da. De er grå med små stjerner på.

Helt til høyre ser dere noen prints jeg lagde idag. Jeg har ikke helt bestemt meg for om de skal henge akkurat der, så foreløpig har de ikke noen ramme. Vimpelen har jeg bestilt på Etsy.

Hva syns dere? 🙂

12 Comments

  1. Så fint rom Fredrik har fått! Hvor er de lystette gardinene fra? Verdt et forsøk på mine morgenfugler også:)

    1. De er fra Bolia 🙂 Men de selger lignende på Søstrene Grene og Panduro, de må males selv da og lage eget oppheng også er de tynnere.

  2. Hvor har du fått tak i helikopter lampen? Gutten min er så opptatt av helikopterne som flyr over huset vårt flere ganger daglig ☺

    1. Den er fra Lampegiganten.no 🙂 Men ser ikke ut til at de har den vi har lenger desverre, men de har en mindre helikopterlampe som også var ganske fin 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *