8 måneders-bilder :)

20150419-8mnd_043-Edit

Forrige innlegg handlet jo om utviklingen ved 8 måneder, men da hadde jeg ikke tatt de «offisielle» 8-måneders-bildene enda! Hehe, ja jeg vet vi ikke er kongelige :p Men jeg liker å ta noen ordentlige bilder av han når han har måneds-bursdag, så har jeg masse å velge mellom når jeg skal lage fotobok og babybok. Jeg trenger vel strengt tatt ingen unnskyldning heller.. Det ble ikke så  mange bilder med 8-tallet, for den ble brukt som bitering og ble ikke veldig fine bilder akkurat, hehe. Men morsomme som vi kan ha i album.

Jeg tar alltid bilde rett ovenfra som jeg skal sette sammen når han blir 1 år. Her kan du se 1-5 mnd. Men denne gangen ville jeg ta noen når han satt opp også 🙂

baby 8 mnd

Heklebamsen har vi fått av skjønneste Maia 🙂 Hvis du ikke har vært innom bloggen hennes, så sjekk den ut. Hun er bare så utrolig dyktig i alt hun gjør. Men ikke slutt å lese min, hehe.

7 Comments

  1. Ja, han er kjempeskjønn 🙂 Og foreløpig synes han det er veldig morsomt å bli tatt bilde av. Jeg håper det varer, hehe.
   Jeg må få tid til å lage album og da :p Men en fotobok i julegave til besteforeldre skal jeg klare!

 1. Så hyggelige bilder – tenker du blir glad for at du har tatt disse «offsielle» bildene, til tross for at han ikke er kongelig i noen andres øyne enn deres 🙂

  Ville bare legge igjen en liten hilsen, datt innom bloggen din ved en tilfeldighet og har sittet og bladd meg nedover i arkivet. Er selv gravid, og det er utrolig forfriskende med en mammablogger jeg føler jeg kan relatere meg litt mer til =) Og veldig kjekt med tips om fabelaktigbloggen også – kom gjerne med tips om flere av dine favorittblogger =)

  1. Tusen takk for hyggelige ord 😀 Veldig kjekt med en liten hilsen. Er alltid gøy å høre fra dere som leser bloggen min. Å bli minnet på at noen faktisk leser den, hehe.
   Tenkte faktisk å lage et innlegg om noen av bloggene jeg leser, så får følge med.
   Lykke til med graviditeten din! Det er en spennende tid 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *