Smittebæreren

Da var sykdommen kommet til oss også. Jeg som trodde han hadde sånn babyforkjølelse som vi ikke kunne få 😉  Men sånn går det når han ikke holder seg for munnen og nyser deg midtt i ansiktet. Det gøyeste er når han gjør det med grøt i munnen. Da blir du spraymalt.

Fredrik er heldigvis mye bedre og våkner ikke 1000 ganger hver natt fordi han er tett i nesen, bare hoster litt fortsatt. Han har begynt å spise mer normalt også, og i morges spiste han en hel porsjon med grøt uten noe frukt! Siste uken har vi måtte ha mer frukt enn grøt på skjeen omtrent.

Ellers har jeg tenkt jeg har lyst å ta med Fredrik til fotograf og få tatt noen skikkelig bilder av han, vi ønsket oss jo faktisk penger til det til dåpen så det har han jo. Men veldig usikker på om vi skal gjøre det nå eller feks når han er 1 år. Hvis noen vil tipse meg om noen flink fotografer i Oslo/Akershus/Østfold også så blir jeg veldig glad 🙂

Var forresten veldig gøy å få så mye tilbakemeldinger på Facebook og Instagram på fødselstavlen jeg lagde  🙂 Har fått masse bestillinger allerede. Du kan bestille ved å sende meg en mail på salg@spesiellinor.no eller gjennom siden min på Epla 🙂

fødselstavle ugle

Caroline var det oppdiktede barnet som fikk gleden av en rosa og en lilla fødselstavle, hehe. (Uglen er tegnet av UrbanWillow)

5 Comments

  1. Så godt at han er bedre! Her er en unge blitt frisk, mens den andre har fått feber :/ Håper ikke han blir like syk som Amalie, for hun har vært dårlig i en uke. Masse god bedring til dere, og kjempefine fødselstavler! Nydelig design og farger! :):)

  2. Så bra at han er bedre! Vi har hatt syke barn hele uka her også.. Nå er de så og si friske igjen, men hoster mye og har ikke fått opp matlysten helt enda. Slitsomt for liten og stor…
    Som hobbyfotograf så synes jeg at det er best å ta bilder av de små før de er alt for mobile. Jeg blir helt svett av å ta bilder av ettåringer, som helst vil løpe rundt og være alle andre steder enn der man ønsker at de skal sitte.. Men det er kanskje lettere hos en vanlig fotograf som har ordentlig studio!? Jeg vet om to bra fotografer i Sarpsborg, om du ønsker å dra den veien, Karinfoto og Haslien fotografene. Ellers så har du jo Drømmefabrikken i Ski, men hun tar vel helst bare nyfødt!?

  3. Ser at de allerede er anbefalt, så jeg gir et ekstra poeng til Haslien 🙂 Har fotografert begge guttene våre der, når de var ca 10mnd, og også søskenfoto da han minste var ca 10mnd. 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *