Ny runde med sykdom…

Det var nesten så vi trodde det var samme forkjølelsen. Men han var bedre i en uke og så ble han snørrete og begynte å hoste. Men nå er han heldigvis på bedringens vei igjen, satser på at han er helt fin til helgen. Føler han får med seg noe bakterier hver gang vi tar toget eller er på kafè eller lignende, hehe. Stemmer sikkert. Han var litt dårligere denne gangen, men fortsatt ingen veldig høy feber (litt høyere temperatur enn vanlig bare, men under 38). Litt slapp, og spiste litt dårligere , men ikke så dårlig at vi har vært hos legen nå heller. Så var nok mer slitsomt for både han og oss, enn at han var veldig syk.

Så jeg ikke tatt noen sånn veldig spennende bilder fra inne i stuen vår de siste dagene :p Men jeg har fått laget fødselstavle:

IMG_4096

Er litt usikker på om jeg vil ha så stor ramme. Det er kanskje finere med en hvit A4-ramme uten passepartout (skrev jeg det riktig) inni, altså den hvite papp-rammen inni trerammen. Skal lage wallstickers på veggen hans også, men har bare glossy hvit rull i stor størrelse for øyeblikket. Har bestilt matt.. Sikkert ingen som hadde tenkt over det, men jeg gjør det, hehe.

Tenkte også å lage noen små bilder i samme stil som fødselstavlen. Mye jeg skal, må bare få tid (og ikke minst energi) til det 🙂

PS: Ikke glem å meld deg på give-awayen før 8. mars da 😉

5 Comments

 1. Så fin den var da 🙂 Vi har fødselstavle fra Personligfodelsestavla (eller hva det heter på svenska) og den er såååå fin. Men tror jeg vil lage en liknende denne til ham og ha på rommet hans (når han enn måtte få det liksom… Han sover enda på kontoret stakkar…)

 2. Å så flink du er da !! Den var fin 🙂
  Eg får ikkje gjort slikt når mini er syk,
  noe han ble nå denne uken 🙁
  Første gang!! Pyton !! 39,5 i feber, og får nesten ikkje puste stakkar.
  Høres hvertfall slik ut , for en stressa mamma hehe…
  god bedring til din !!
  Og god helg 🙂
  Klem

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *