HUG babypute (og give away :) )

sponset

HUG pute baby

For ikke lenge siden fikk jeg tilsendt en HUG i posten. En HUG er som et rede, bare uten bunn. Så den kan brukes mye lenger, og legges rundt barnet når det allerede sover 🙂 Eller ta den vekk om du syns babyen er litt varm. Bilde av hele puten fra hjemmesiden til HUG:

Alene-i-seng-1024x683

Fredrik er desverre blitt litt for stor til å ha den i sengen, siden han har sovet uten rede ganske lenge nå. Det er ikke noe i veien for å bruke den i sengen til 6 mnd gamle babyer altså, men han har nå sovet i sprinkelsengen med bare dyne siden han var 3 mnd, så for oss var det ikke vits i å putte noe opp igjen i sengen. Jeg skulle gjerne hatt denne da han ble født, men det kom faktisk ikke på markedet før i desember i fjor, hehe. Det er et helt nytt norsk produkt som ble skapt av to fedre som begge hadde et felles mål: -Å få babyen til å sove! Babyen ligger helt trygg, og puten er med på å gjennskape den trygge følelsen fra mors liv.

HUG put baby lilleba

Vi bruker puten mest i sofaen. Den er kjempegrei for oss så han ikke triller ut av sofaen, eller hvis han vil ta seg en liten lur 🙂 Og han koser seg med å komme seg litt opp så han kan følge med på hva vi gjør.

HUG pute rede baby

På ryggen kan han både ligge med litt støtte slik som her, når han skal leke, og helt nedi hvis han vil slappe av. Vi kan også bruke den som «skille» i sengen når vi skal samsove. Senere kan han også bruke den som støtte når han skal sitte i sofaen.

Puten er laget av 100% bomull med et antibakterielt fyll, slik at midd og sopp ikke får utvikle seg. De selger rosa og blå trekk til den, og de har nettopp inngått et samarbeid med Lilleba, så du kan kjøpe yttrekk til puten i bambusstoff som matcher pysjamasene deres!

Puten koster 695 kr, og du kan kjøpe den online her. Meeeen, jeg har faktisk vært så heldig at jeg får lov til å gi vekk en pute til en av dere lesere! Så hvis du har en liten baby, venter en, eller kjenner noen som gjør det, så kan du vinne en her 🙂

Alt du trenger å gjøre er å kommentere på innlegget
hvem det er som kommer til å være så heldig å få bruke den om du skulle vinne 🙂 Vinneren trekker jeg på kvinnedagen den 8. mars om 2 uker. (premien er sponset av HUGshop)

NB: Denne konkurransen er bare åpen for deltagere som bor i Norge.

79 Comments

 1. Ja takk 😀 ønsker meg sååå en sånnen 😀 mi et alt for lang for babynestet 😮 så hadde vore supert 😀

  1. Tydeligvis kom kun første setning med på kommentaren… Men sønnen vår på 4mnd hadde nok likt denne veldig godt

 2. Om jeg hadde vunnet denne haddejeg gitt den til et vennepar som nettopp fikk en liten gutt. Hadde vært så koselig å kunne gitt dem noe man virkelig kan bruke over tid og ikke bare et søtt plagg som passer i 5 minutter 🙂

 3. Hei hei,
  Denne puten ser jo helt fantastisk ut 🙂
  Jeg har min lillebror som skal bli pappa for første gang, og denne puten tror jeg hadde vært mitt i blinken for den lille prinsessen som er på vei.

  Goklem fra stavanger

 4. Det hadde vært supert! David snur seg ofte på natta, og det er skummelt! Er avhengig av å ligge i babynestet men det begynner å bli alt for lite 🙂

 5. Jatakk! Bestevenninna mi har faktisk termin med sin førstefødte på kvinnedagen!:) Hadde vært så utrolig flott om jeg kunne fått gitt henne denne i barselsgave 🙂 Kjøpte meg min egen HUG idag, desverre før jeg så innlegget ditt.

 6. Hadde vært så greit med en sånn en. Da slipper jeg å sy en til venninna mi. Har lovet å lage en men er ikke akkurat superflink med symaskinen.

 7. Å, en sånn skulle Christian hatt da han var nyfødt! Men nå er han jo kanskje litt stor. Men siden jeg allerede drømmer om enda en baby, hadde det vært supert å hatt denne puten i huset :):):)

 8. åå dette hadde passet perfekt for oss! Hadde spart oss for en utgift. 11 uker på vei og skikkelig bekkenløsning. Leste at den kunne brukes for å finne en mer behagelig måte å sove på, for å avlaste bekkenet. Håper veldig 🙂

 9. denne skulle min lille prins i magen fått glede av! (Han har ikke noe navn enda..!) han kommer (forhåpentligvis) 8. mai!!

 10. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne, er det Erling som er den heldige brukeren av HUG puta. Han kommer i juli 🙂

 11. Har en god vennine som venter baby i vår, og hadde vært veldig koselig å kunne glede henne med denne geniale puten! Skulle ønske den fantes for et par år siden, så jeg kunne brukt den på mine små, hehe!
  Camilla, skogsmusa@hotmail.no

 12. Har ei venninde som ble gravid og arbeidsledig samtidig og nå sliter med å få seg ny jobb. Hun trenger derfor alt av babyutstyr og jeg melder meg på for å prøve å vinne en slik til henne. Vi hadde noe alá til vår minste, men rakk desverre å selge unna både den og det meste annet før hun ble gravid. Krysser fingre og tær! Nibinuriel@msn.com

 13. Åååååååååååååååå, den fine HUG baby puten vil jeg veldig gjerne gi til min niese,
  hun skal føde ei lita jente i juni. Vet hun ønsker seg veldig en slik, så hadde vært stas å glede henne. Hun hadde nok blitt innmari glad 🙂
  Ønsker dere en fin uke!

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

 14. Min kjære Line venter vårt 3.barn og denne hadde vært perfekt å ha når vi får besøk av de to andre i sengen 😉 Så ja takk ;-))

 15. Åh, denne har jeg kikka litt på. Hadde vært perfekt til snuppemor i magen som ankommer verden i april (går foreløpig under navnet «lillesøster») 🙂 En skikkelig herlig liten kar du har forresten!

 16. Så fantastisk premie! 😀
  Min flotte søster på bare 34 år, skal bli ste-bestemor nå i vår. Den kommende mammaen er ung og har ikke så mye å rutt med, så det hadde vært så hyggelig å kunne gi noe fint til babyen!
  Mvh Siv (svojento@hotmail.com)

 17. Oi så flott. Vi har brukt vår babynest masse og bruker den fremdeles selv om tulla nå straks er åtte mnd. Men jeg vil veldig gjerne gi en HUG til min venninne Kristine som skal ha baby til sommeren. Hun likte å samsove med nummer èn men nå kan det være greit å ha denne rundt babyen ettersom det kan bli trangt i senga når storebror også sover der av og til.

 18. Åh! Håper på å vinne denne til svigerinna mi som fødte en ekstremt prematur gutt i november. Nå skal de snart hjem etter maaaange uker på Neo i Ålesund, og en slik pute hadde vært en fantastisk gave i en bekymringsfull tid i livet. *krysser fingrene*

 19. Hei
  Så kjekk denne var. Skulle gjerne prøvd den. Min begynner jo å bli litt stor, men i sofaen må den jo være kjempe grei ! 🙂 Så denne kunne eg godt tenke meg ! Og når minien her blir for stor til den, skal eg i tilfelle gi den videre til min nabo og gode vennine som har termin i mai 😉

 20. Puten vil overrekkes en kollega som snart får sitt andre barn. Jeg vet at de slet mye med søvn og skrik på førstemann- kanskje denne puten kan hjelpe dem denne gangen!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

 21. Jeg har ei lita datter som jeg gjerne kunne vunnet denne til 🙂 Hun liker ikke å sove i egen seng, så kanskje dette hadde hjulpet

 22. Denne har jeg kjempe lyst å gi til mitt barnebarn Bianca, som kom til verden den 2.Mars 🙂 Det hadde vært kjekt og kunne overrasket dem med den, å jeg som farmor ville ha vært enda mer trygg på at vesla ligger trygt. 🙂
  Så jeg krysser fingrene 🙂
  Hilsen Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

 23. Jeg ønsker meg en slik en =) Hadde en lignende til jenta mi da ho ble født for 14 mnd siden, og dersom jeg er den heldige, har vi et vennepar som venter ei prinsesse i juni som fortjener en slik en =)

 24. Ingen småbarn på meg enda men venninna mi som venter snart hadde elsket den <3
  Klem Charlotte K

 25. Hei!
  Jeg har ingen spesiell mottaker i tankene akkurat nå. Men siden det kan virke som verpesyke og graviditet er smittsomt blant mine venner, så tror jeg ikke det vil bli noe problem med antall kanditater…snarere tvert i mot. Skulle nok hatt flere slike puter tilgjengelig til alle de vordende foreldre og deres nye babyer 🙂

 26. Jeg er med! lille tulla mi hadde sovet trygt og godt i denne, super giveaway da gitt! Ha en flott kvinnedag!

 27. Åå denne konkurransen må jeg jo være med på. Er selvfølgelig lille Pontus som skulle fått denne. Hadde blant annet vært perfeekt i den kalde skumle reisesengen han sover i når vi er i middagsselskap eller hytteturer. Han hater å sove der, og vi har vært på utkikk etter en sengekantsak man kan ha oppi der! Krysser fingrene 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *