Takkekort etter dåpen

takkekort dåp lage selv

«Kronen på verket» etter dåpen er jo takkekortene. Disse har jeg også laget selv, i samme stil som invitasjonene. Da jeg lagde takkekort etter gavene vi fikk da Fredrik ble født orket jeg ikke tanken på å begynne å printe tosidig, hehe. Så derfor sendte vi til Allkopi. Det var dyrt og faktisk ikke like fint som når jeg printet selv. Men så har jeg en ganske god fotoprinter også da (Epson Stylus r3000).

Egentlig var det ikke kjempedyrt på Allkopi, når jeg så at 300 g tosidig matt fotopapir kostet 350 kr for 25 A4 ark… Så da kjøpte jeg heller 250 g, som kostet 500 kr for 100 A4 ark (med frakt). Det er litt tynnere, men da har jeg papir som jeg kan bruke til kort kjempelenge. Jeg har jo utstyr til å printe, kutte og lage brettekanter, så det er bare tullete å la Allkopi gjøre jobben :-p

Jeg tok tre kort på et A4 ark, så går det ned i en sånn konvolutt som man bretter et a4-ark tre ganger i. Igår la vi oss 21.30, så idag har jeg litt mer energi til å gjøre noe om kvelden, hehe. Fredrik har forresten begynt å sove rundt. Men våkner fortsatt i 5-6 tiden om morgenen… så snaaart er vi i mål!

7 Comments

 1. Du er flink altså ! Og selve dåps pyntinga var jo helt hinsides ! Det der er sånt eg kunne ønsket å lage til, og hadde blitt overlykkelig hadde eg fått til halvparten 🙂 Hvordan har du tid og overskudd til alt lurer eg på… 🙂 Skal ikkje gå an det, med liten baby hehe… Men supert ! Og veldig gøy å se hvordan det kan gjøres !
  Ha en super uke 🙂

  1. Hihi, takk takk 🙂 Jeg ville jo egentlig lage enda mer, men det ble det ikke tid til, hehe.
   Han sover veldig godt om kveldene og delvis på natten, så jeg har jo fra fra kl 19 🙂 Da har jeg tid til å gjøre sånt

 2. Åssen fikk du til 3 kort på et a4 ark? :O og tosidig. nå har jeg prøvd å prøvd flere ganger men får det jaggu meg ikke til. Er ikke så ille god på det her på macen.

  1. Jeg lagde et kort i photoshop der lengden var like lang som bredden av et A4 ark og bredden var 1/3 av lengden av et A4ark (9.9 cm tror jeg det var). Lagret det som jpg og limte inn 3 stk i photoshop på et A4 ark 🙂 Hvis du skjønte det.
   Og så gjorde jeg det samme for baksiden. Jeg snudde bare arket og printet ut baksiden etterpå.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *