Lille trille

Nå har lille bollen blitt en mester i å snu seg rundt! Han hiver seg rundt med en gang han blir lagt på ryggen. Noen ganger får han det ikke til på første forsøk, men han prøver igjen til han får det til 🙂

baby rulle på magen

Og så konsentrert, hehe. Det må være en frustrerende alder, han vil så mye, men får det ikke til. Ligger og hyler foran lekene siden han ikke klarer å åle seg rundt omkring enda. Men han er blitt utrolig flink til å gripe tak i ting, også klarer han å dra seg rundt sin egen akse.

Jeg gleder meg til han blir litt mer mobil så han ikke er så frustrert over alt, men ser med skrekk på sofaen vår som vi kjøpte med høye bein så «det skulle være så lett å støvsuge under». Mannen min mener han ikke kommer til å krype under, jeg mener det er perfekt høyde og jeg må bruke halve dagen for å lokke han frem igjen :-p

Det ser forresten også ut til  at han blir mørk blond. Hvem skulle trodd at jeg kunne får et blondt barn med blå øyne? Han hadde masse svart hår da han ble født, som begynte å falle av da han var 2-3 mnd. Men det som vokser ut nå er helt lyst.. Han kan jo strengt tatt skifte øyenfarge fortsatt, men de er veldig blå nå.

10 Comments

 1. Så fin liten fyr altså:)
  Det der er en herlig alder ♡
  Og så flink og rulle rundt:)
  Sønnen min, han rullet til han begynte og gå han:)
  Hoppet glatt over krabbingen, og kom seg veldig fort dit han ville ved og rulle:)

  KOS dere!!

 2. Søtingen! Oi, så artig da, men sikkert kanskje litt kjedelig og, at han ikke har øyefarge og hår etter deg? Vi har alle blå øyne etter pappa, mens mamma har grønne øyne faktisk 😛

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *