Rabattkode hos Treklokker!

Reklame

spesiellinor.no // treklokker design

I samarbeid med Treklokker.no har jeg fått lov til å gi dere lesere en rabattkode på 10% i hele nettbutikken deres 🙂

De har kjempekule klokker, solbriller og annet accessories i miljøvennlig tre!

solbriller fra treklokker

Du kan se flere bilder av produktene deres på hjemmesiden og i innlegget mitt som jeg skrev da jeg var på besøk og fikk med meg noen kjempekule solbriller 🙂 De tar ikke inn veldig mange av hvert produkt, og bytter ut sortimentet hver sesong, så det kommer ikke til å være tusenvis av andre med de samme tingne som deg.

Bruk rabattkoden: spesiellinor så får du 10% rabatt så lenge lageret rekker 🙂

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *