Litt stille herfra..

spesiellinor.no // Pinterest

//Inspirasjon fra pinterest//

… men det tar så mye tid å forberede dåp! Ihvertfall når man er så nerd som meg, hehe. Håper jeg rekker å bli ferdig med alt jeg har lyst å ha, eller ihvertfall mesteparten. Heldigvis er de fleste tingene ikke noe man MÅÅ ha, bare greier jeg har veldig lyst å ha (banner og heliumsballonger og sånt).

Fant også ut igår at jeg hadde planlagt å ha sjokoladekake, brownies, sjokolademuffins, sjokoladepudding og sjokolader på bordet :-p Sånn går det når man ikke handler alt på en gang, hehe. Så jeg fant ut at jeg måtte bytte ut brownies med en krydderkake og så har jeg kjøpt karamellpudding.

Gleder meg til å vise dere resultatet!

6 Comments

 1. Når er dåpen? Håper for din del at den er overstått snart, ellers tar vel dette helt av :p
  Til He sin navnefest lagde jeg …ingenting… Og innbydelsene gikk ut på facebook.

  Litt atypisk meg, men jeg hadde bare ikke ork eler kapasitet – så alle ære til deg!
  Men til bryllupet var jeg ivrig, da, hvor vi blant annet skar ut sånne store bokstaver i MDF og pusset og malte i ukesvis, for å kunne bruke det som bordkort.

  Ja, må nesten vise deg:p
  http://sovebebibloggen.com/2013/12/12/nar-ambisjonsnivaet-daler/

  1. Det var skikkelig fint! Og kreativt! Shit 50 bokstaver altså, det vet jeg ikke om jeg hadde orket altså, hehe.
   Jeg vil gjøre mest mulig på datamskin, minst mulig IRL :-p
   Dåpen er i helgen.. hvis jeg overlever, hehe.

 2. Fikk skikkelig deja vû til Alvidas dåp. Vi er litt like du og jeg. Skikkelig detaljenerder. Dåpen kommer til å bli helt perfekt, selv om den sikkert hadde blitt det både med eller uten pynten. Men det er jo så koselig da 🙂

  Lykke til og nyt dagen!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *