Nytt søvnmønster :/

IMG_3763

//Holdt ikke å bare sette vognen utenfor lenger nei….//

Da var det visst slutt på mine «latmannsdager» i mammapermisjon. Ok, det har vel egentlig aldri vært det. Men før sov han 3 timer i strekk rundt 3 ganger om dagen, og var våken 1-1,5 time i mellom. Nå sover han en lur på 3 timer, og to på 20 min-1.5 t (veldig usikkert hvor mye). I tillegg våkner han konsekvent etter ca tre kvarter og må trilles for å klare å sovne igjen.. Så.. det blir mye utetid på meg, hehe. Hvis jeg klarer å lære meg å blogge og trille samtidig, så skal det bli MYE oppdateringer fra meg.

Det er visst søvnmønsteret til babyen som endrer seg sånn omtrent nå, og får et mønster som ligner mer på vårt med faser av dyp søvn og lett søvn, og overgangen takler de visst dårlig og våkner isteden. Men nattesøvnen er heldigvis intakt, ellers hadde denne bloggen vært ganske død :-p Jeg ser på babycallen at han våkner omtrent like ofte, men han hiver bare litt på seg og slåt i uroen og så sovner han igjen. Jeg vet ikke hvorfor det er så stor forskjell på natt og dag. Det er som.. eh.. natt og dag (ja, jeg vet den var dårlig, hehe).

Jeg har forresten lagt ut gratis mal til kakeskiltene som jeg har laget til dåpen, jeg har lagt ut til både rosa og blå og de finner du her 🙂

5 Comments

  1. Å, er så kjedelig når det skjer :p Christian sov jo også veldig godt og lenge før, gjerne to lurer på opptil tre timer, pluss noen kortere. Og plutselig en dag så ville han bare sove halvtimer. Så nå har han sover fire halvtimer til dagen i tre måneder, men i det siste har han begynt å ta seg noen lengre lurer igjen, heldigvis! 🙂

    Lykke til med trillingen! Mi første måtte jeg ut å trille mye på, fikk i hvertfall beveget meg masse 😉

  2. Vår lille sov aldri veldig mye, så vi hadde det ganske travelt hele tiden vi… Jeg var så lettet da han begynte i barnehagen etter 14 mnd… hehe 🙂

  3. Vi trillet 40 km i mnd pga sov aldri ellers. Om natten var det bilkjøring som gjald. 6 mnd etter fødsel hadde jeg gått ned 35 kg og var 10 kg lettere enn før fødsel! Slitsom tid, alt var mye lettere etter mini ble 9 mnd 😉

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *