Dåpsinvitasjoner

Da har jeg endelig fått invitasjonene til dåpen på plass.. lovlig seint siden dåpen er allerede 17. januar, og alle som er invitert har sagt de skal komme, hehe. Pappa mente jeg bare kunne sende en på mail, men det er ikke godt nok for meg :-p

Denne gangen «gjorde jeg det enkelt» (det aller enkleste hadde jo vært at den muntlige invitasjonen alle har fått var den gjeldende) og kjøpte en pakke med digitale figurer på Etsy i en butikk som heter Urban Willow. Man kan også google seg frem til ting. Men her var det høyoppløselige filer, både figurer og bakgrunner som var fargekoordinerte, til knappe 40 kr. Da har jeg også noe jeg kan bruke på merkelapper, bordkort og takkekort også. Jeg kommer til å lage et skikkelig DIY steg-for-steg-innlegg på den andre bloggen min, men det får jeg ta når jeg har tid.

Jeg brukte doble kort fra Panduro, med tilhørende konvolutter til å printe på. Jeg har fotoprinter som også printer på vanlig papir, og resultatet ble ganske bra 🙂 Bildene er redigert i Lightroom og Redlab, og designet har jeg laget i Photoshop untatt kollasjen som jeg lagde på Picmonkey (rett og slett fordi det tar mindre tid, siden man bare kan sette rett inn i ferdige maler).

Forsiden:

invitasjon dåp lage selv1

Innsiden:

invitasjon dåp lage selv2

Baksiden:

invitasjon dåp lage selv3

Jeg lagde faktisk en merkelapp først, sånn til å sette på kakebordet, men så fant jeg ut at jeg burde gjerne lage invitasjonene :-p Jeg kommer til å endre på skriften til lik den i invitasjonen. Fordi denne hadde ikke ÆØÅ, fant jeg ut da jeg laget invitasjonene. Gratis mal for kakeskilt har jeg lagt ut her 🙂

invitasjon dåp lage selv1

Hva syns du? 🙂

PS: Hvis du vil følge mer med på dåpsforberedelsene mine så følg meg gjerne på instagram! @spesiellinor

http://snapwidget.com/in/?u=c3Blc2llbGxpbm9yfGlufDEyNXw0fDF8fHllc3w1fG5vbmV8b25TdGFydHx5ZXN8eWVz&ve=291214

6 Comments

  1. Hei. Du har laget noen utrolig fine invitasjoner. Jeg så at du skulle legge ut en nærmere beskrivelse på hvordan du har laget dem på en annen blogg. Jeg har forsøkt å leite inne på den andre bloggen, men finner det ikke. Kunne du lagt ut link? De var så veldig fine, og jeg har aldri laget noe lingnede, men skulle gjerne prøvd nå å sett om jeg kunne fått til noe med inspirasjon i dine til min sønns dåp.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *