Kaldt!

Det har vært skikkelig kaldt de siste dagene. -13 på det verste, og små, premature lunger har ikke så godt av så kaldt luft. Så derfor har vi vært inne siden julaften. Det har gått en del ut over dagsovingen, siden han sover kjempegodt ute, mens nå har han bare fått ligge i gangen.

Jeg vet ikke helt hva det er med utesoving, men når han griner av overtrøtthet begynner han alltid å smile og le med en gang vi kler på han og han skjønner at han skal få sove ute, hehe. Så avogtil har det blitt grining når vi har kledd på han når han ikke er trøtt fordi han tror han må legge seg :-p

Men vi har jo supre inneaktiviteter også:

spesiellinor.no // julelys baby

// Rive ned mammas julepynt 🙂 //

Idag var det «bare» -5 så da tok vi oss en trilletur igjen. Og jeg har faktisk vært og trent for første gang etter fødsel..og graviditet for den saks skyld.. jeg har ikke trent i hele år så det blir første og siste gangen! I år altså, jeg har planer om å trene mer neste år.. Jeg har mange planer for neste år, som jeg hadde for i år, og i fjor, hehe.

7 Comments

 1. Vi fikk ikke Zander til å sove ute om det smalt. Tom i barnehagen lar de ham sove inne i gangen, mens alle de andre barna sover ute i vognene sine…hmmm…
  Deilig å komme seg ut litt da 🙂

  1. ja, er praktisk i forhold til hvis jeg skal noe og kan trille dit, hehe. Ikke så praktisk om vi helst skulle vært ute med bil. Han sover jo i bilen og, men våkner når vi stopper…

 2. Hei, da vår lille gutt var liten og da jeg arbeidet i barnehage så la vi barna i vognen inne, med vinduet oppe når det var under – 10 grader. Vi opplevde at barna sov bedre om det var litt kjølig og om de fikk sove i vognene sine, selv om kulden sprengte på ute.
  Jeg vet ikke om deres lille får sove bedre inne i vognen om det holder seg kaldt over tid, men det var i alle fall et lite tips…

  Forsatt god romjul

  1. Vi har ikke vindu i gangen da, men det var et godt tips 🙂 Han lå i gangen i vognen, men ble ikke helt det samme uten at det var veldig kjølig. Vi får sette vognen på et soverom med vinduet åpent hvis det blir så kaldt andre ganger.

 3. Så stor han har blitt ♡
  Mye ramp og finne på inne ja, hihi:)
  Ser ut for at det skal bli litt mildere nå da, det er ok, minus 20 er litt i kaldeste laget for hundene her og :))

  Ha en fin kveld 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *