Ikke helt etter planen…

I år hadde jeg planer om et sukkersøtt julekort med julekuler og skinnfell (ja, jeg vet det er klisje :-p). Men det hadde ikke Fredrik planer om, hehe:

New__82A8995

//Den usminkede sannhet//

Vanligvis legger jeg ikke ut bilder av han i dårlig humør, men dette var bare veldig søtt 🙂 Meen, ikke akkurat julekortmateriale. Så da måtte vi finne på noe annet.. Resultatet kommer her på bloggen så fort jeg har fått sendt ut alle kortene i Posten!

7 Comments

  1. Så herlig bilde av gutten din 🙂 Her orket jeg ikke å styre med julekortbilde, hver gang jeg prøver å ta bilde av begge to på engang, finner alltid en av dem på noe tull 😉 heldigvis hadde jeg noen fine enkelt bilder jeg kunne bruke 🙂 gleder meg til å se julekortet ditt! 🙂

  2. He, he jeg liker alle julekort som har sin spire i virkligheten, og dette bildet illeustrerer i alle fall at barn er egne individer og de har ikke alltid samme plan som vi har.

    Så på et senere innlegg at du fant et annet alternativ 🙂 selv om dette var diggbaret 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *