3 måneder gammel baby :)

spesiellinor.no // baby 3 måneder

Jeg syns jeg sier dette hele tiden: Men nå skjer ting veldig fort, hehe. Nå er smil, og latter.. og følelser! En veldig bestemt, men glad og tullete liten gutt 🙂 For en uke siden merket vi også at armbevegelsene begynte å bli saktere og mer kontrollerte, og han begynte å smake på nevene sine. Og nå ligger han og titter på de også.

Vi prøver å trene på magen så ofte som mulig, men det aller kjekkeste er å bli bært på, eller å ligge i babygymmen. Så da kjøpte vi et stort speil som han kan ha. Er ikke det helt store enda, men jeg har tro på at det skal bli populært.

spesiellinor.no // baby speil leketeppe

Nå er snart str 62 for smått også, og vi har begynt å ta i bruk de klærne vi har i str 68 som er små i størrelsen. Det er rundt en klesstørrelse i måneden føler jeg, så han får ikke akkurat brukt klærne så veldig lenge. Jeg sa også til meg selv for lenge siden at jeg ikke skulle la babyen min bare ha på seg body og strømpebukse…Men jeg må innrømme at det skjer ganske ofte, hehe. Men mest hjemme da :-p

Klærne på bildet fikk vi i barselgave av min tante og er fra Benetton Baby.. kjempefine, men desverre synger de på siste verset størrelsesmessig :/ Jeg husker da vi syns str 56 var så stort at vi trodde det kom til å ta evigheter før han kunne bruke det, hehe. Jeg tror han kommer til å bruke str 68 på julaften, men det kan jo hende det er str 74, så jeg har ikke kjøpt noe antrekk til den dagen enda.

Vi skal på 3 månederskontroll om en uke, så da får vi veid han igjen. Men for 2 uker siden veide han 5,7 kg, så han veier nok over 6 kg nå.

8 Comments

  1. Spent på hvor mye han veier nå på 3mnd kontrollen 🙂 Han har lagt på seg 400 g i uken siden han ble født, men det må jo stoppe på ett eller annet tidspunkt, hehe. Ja, han er på gjennomsnittsvekten for alderen sin nå 🙂 Så han har tatt godt igjen!

 1. Å, så herlig! Jeg husker godt den tiden der!
  Og når vi fikk noe i størrelsen over som var ekstra fint, så sparte jeg det så lenge, at detneste var utvokst da jeg endelig hadde hjerte til å bruke det:p (Vi var jo stort sett bare hjemme i starten uansett..)

  Og så var det så stas med alle kontrollene på helsestasjonen, for da engasjerte jeg hele familien i gjetterkonkurranse om vekt og lengde:p Nå har det dabbet litt mer av, og tenk, nå skal vi ikke tilbake før på 2-årskontrollen! :O Hvor ble tiden av?

  1. Haha, det der gjorde jeg akkurat med de klærne han har på seg på bildet :-p Har bare fått brukt de et par ganger.. Må lære meg å ta på han klær som er litt for store, for akkurat passe klær er jo bare i noen uker.

   Vi har veid ganske mye fordi han var liten da han ble født, nå har vi ikke veid på 2-3 uker, og det føles helt feil og ikke ha full kontroll, hehe. Men han spiser jo, så det har nok ikke skjedd noe spennende sånn sett.

 2. Herregud, har det gått tre måneder allerede?! Syns ikke det var lenge siden han kom jeg :-O Nei denne tiden altså. Sikkert supergøy å se han vokse, og han er jo kjempefin 😀 Gleder meg til å følge med videre 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *