Tandoori Laks

spesiellinor.no // tandoori laks oppskrift

Det blir en del kjappe middag på oss for tiden, men jeg får fortsatt til å lage middag fra bunnen av selv om vi har en liten 🙂 Tilbehøret blir bare ikke det mest avanserte, og så jukser vi litt med feks å bruke «boil-in-bag»-ris istedenfor skikkelig ris, og får kjeft av mamma, hehe.

Denne uken tenkte jeg å dele oppskrift på tandoori laks. Raskt og enkelt, og veldig sunt 🙂

Du trenger:

400 g salmalaks
Tandoorikrydder

Raita saus:
2 dl yoghurt naturell
1-2 ss myntesaus
litt sitronsaft
evt revet agurk og cumin

Serveringsforslag: Kokt ris, salat og nanbrød (ferdigkjøpte eller lage selv)

spesiellinor.no // raita tandoori

//Tandoorikrydderet får du tak i på Meny/Ultra o.l eller i innvandrerbutikker / Myntesaus har de i alle matbutikker stort sett //

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader, del salmalaksen i 8 like store biter og rull de i Tandoorikrydder slik at de blir dekket. Stekes ca 10 minutter i en oljet, ildfast form midt i ovnen. Lag raitasaus ved å blande ingrediensene over. Server med kokt ris, salat og nanbrød, eller det du måtte ønske.

laks tandoori oppskrift

Vel bekomme!

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *