Verdens beste pappa :)

spesiellinor.no // fathers day1

Idag har vi hatt den første farsdagen her i huset 🙂 Jeg kan vel ikke si vi har slått på stortrommen og feiret, siden jeg hverken har bakt kake eller kjøpt blomster. Men en liten oppmerksom het ble det 🙂 Er sykt trøtt for tiden, så baking får jeg spare til jul og dåp. Dessuten prøver vi begge å få vekk noen ekstra graviditetskilo :-p Men ikke for fort, vi spiser snop i helgen (og hver dag da vi lå på sykehuset).

Det er koselig å gjøre litt ihvertfall. Selv om mannen ristet litt på hodet av at nå er det mange dager som skal feires. Men bryllupsdagen vår får vi aldri ha i fred mer, så da slapp han unna en dag.. Ellers ihvertfall må det feires en annen dag en akkurat på dagen, og han kommer sannsynligvis aldri til å glemme den..man glemmer jo ikke sin førstefødtes bursdag.

fathers day2

Q: Har dere feiret farsdag? 🙂

8 Comments

 1. Zander malte kort til pappan sin. Det var så koselig. Også vi prøver å spise litt sunnere så kake ble det ikke her heller. Det er jo som du sier snart jul, og da blir det vel nok å ta av. hihi 🙂

  1. Er så koselig når de kan begynne å lage ting selv 🙂
   Ja, blir nok kake i julen, hehe.

   (Har forresten prøvd å kommentere på bloggen din flere ganger nå, det skjer ett eller annet med kommentarene mine på noen blogger så de blir ikke publisert :/ Vet ikke hva det er..)

 2. Vi feiret med pakke og kort på senga, og så hadde vi litt kaker senere på dagen, men det var fordi vi feiret Amalie for andre gang med resten av familien 😉

  Så fint kort, han er så skjønn 🙂 og så fin skrift du har!

 3. Haha – vil han ikkje feire farsdag? Eg mottok ein mail med gåveønsker sist veke og vart heilt «ÅJ! skal han ha gåve?», så hos oss er det ein anna lyd 🙂 Heldigvis held det lenge med fint slips (og finfine unger;))

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *