Julegave til oss….. til meg?

spesiellinor.no // christmas julegaver 2014

// 1. Riedel Ouvertüre øl-glass / 2. Hay lysestake / 3. Villeroy & Boch New wave fat / 4. Ferm living pute / 5. Villeroy & Boch New wave kaffeskje / 6. Eva Solo Gravity gryte / 7. Riedel vinglass uten stett / 8. Normann Copenhagen skåler //

Vi har begynt å få spørsmål om hva «vi ønsker oss til jul». Det er jo egentlig, hva har jeg lyst at vi skal vi få til jul? For det er ikke mye på den listen som han har kjempelyst på skal jeg si. Det er jo alltid sånn. Til par gir man interiør-ting, serviset de samler på eller noe man mener de trenger til kjøkkenet.

Hva kan man egentlig gi til et par som begge har glede av? Man kan jo selvfølgelig velge å gi til hver av partene. Men det må jo finnes pargaver som er kjekk for begge? Selv om man ikke har sære hobbyer liksom. Hvis vi skulle få en kano (ok, det var kanskje litt dyr gave, men du skjønner poenget) så er det nok bare han som hadde hatt glede av den.

Det blir nok noe servise og interiørting på ønskelisten, hehe. Men hva annet kan VI ønske oss? 🙂

8 Comments

 1. Fine ølglass! 🙂 Vi ønsker oss opplevelser vi. Gavekort på restauranter (inkludert barnevakt ;-)) gavekort på reiser, konsertbilletter etc 🙂 Ting har vi så mye av etterhvert. 🙂

 2. Det er vanskelig å ønske seg noe sammen noen ganger. Hva med sengesett eller prints/bilder begge liker? Ellers er jo gavekort på kino, billetter til konsert, teater, stand-up o.l. alltid gøy å få. 🙂

 3. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg 🙂 Her var det mye fint på listen, men må si jeg likte spesielt bollen 🙂 Å den 24-70mm er helt fantastisk, fikk prøve den av en venn, *heldigemeg* å den er så verdt pengene! Så håper den kommer under juletreet i år 🙂

  Ha en fin lørdag videre 🙂

 4. kjenner til problemstillingen, mannen i huset syns nemlig det suger å både være voksen og i et forhold, for det blir jo aldri gaver som han fikk når han var liten. Folk safer og kjøper ting man trenger, mens han gjerne vil ha noe han vil ha, og ikke nødvendigvis trenger 😉 så i år har jeg fått beskjed om at vi skal ikke ønske oss NOE til kjøkkenet, noe jeg kunne gå med på, men tydligvis har han forandret den til NOE i leiligheten! Den er jeg ikke enig i, men vi får se hva som skjer. Jeg har sagt vi ønsker oss penger eller gavekort, for da kan vi velge noe selv, eller bare fordele det mellom oss og kjøpe oss noe til oss selv 🙂

  1. Ja, syns litt synd på mannen her , hehe. Ikke en gang til bursdagen får han ting til seg :-p
   Men litt kjedeligere gaver blir det jo når man blir eldre uansett.
   Var inne på tanken om å la mannen og mannen til min søster kjøpe gave til hverandre, men det hadde vel bare blitt noe tull 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *