Vinner av Sushisett fra Godfisk

Sponset

spesiellinor.no // sushi salmon

Forrige fredag hadde jeg en give away i forbindelse med innlegget om Sushi hvor man kunne vinne et Sushi-sett fra Godfisk. Ikke akkurat det du ser på bildet, men utstyr du trenger for å lage Sushi (blant annet bambusmatte og spisepinner).

Nå har jeg trukket vinneren:

Gratulere så mye Ann 🙂 Pakke kommer i posten.

2 Comments

  1. Oj for en heldig vinner! Tiden min strekker ikke helt til for tida, så denne har jeg rett og slett ikke fått med meg, jeg skulle gjerne vunnet sushisett, men får satse på mer hell en annen gang. Synd at du ikke kom deg til Alle tiders hjem for det må være verdens hyggeligste butikk, men vi sees på Fabkos i november ja 🙂 L

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *