2 måneder idag :)

Disse to månedene har seriøst flydd avgårde, jeg syns vi nettopp fikk han. Men når jeg ser på bildene av han, og tenker over hvordan han var i begynnelsen så har det jo faktisk skjedd ganske mye!

Fra en bitteliten raring på 2470 g er han nå blitt en ganske stor raring på 4925 g! Han holder hodet nesten helt stødig, «kjefter» når ting tar for lang tid eller han er misfornøyd med noe, og kan tilogmed herme litt 🙂

Spesiellinor.no // baby 2 months

// Har lært han å geipe.. og litt må vi lære han av med det :-p //

Han har vokst fra str 44 til 56 (og tilogmed litt i 62). I begynnelsen lå han egentlig mest og sov, men nå er han våken mye på dagen. Vi har tilogmed fått det første ekte smilet ♥

Det er morsomt å se at han allerede har en bitteliten personlighet 🙂

16 Comments

  1. Finingen! Han har virkelig vokst seg stor og sterk <3 Også så flink han er! Virker ikke som at han "henger etter", selv om han i prinsippet er litt yngre enn de andre babyene på 2 måneder. Det er bra jobba det 🙂

    1. Henger nok litt etter, men han ligger mye foran det han ville gjort hvis han hadde vært født til termin. Det er jeg ganske sikker på. Han har tatt igjen vekten til de som er født samtidig med han også 🙂

    1. Takk 🙂 Ja, det er veldig gøy. Vi er flinke å ta bilder og filme han, men har veldig få bilder av oss med han. Det må vi bli flinkere til. Og få andre til å ta bilder av alle tre når vi har besøk.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *