Nå er vi klar for å reise hjem!

syk baby

…Men legene vill fortsette antibiotikakuren noen dager til. Det er jo selvfølgelig helt fint det, men var litt innstillt på å reise hjem idag. Han er ikke sykere enn vi trodde altså, men de syns 7 dager var litt lite og mente 10-14 var best for å være helt sikker på at bakteriene var borte.

Sånn bortsett fra syk baby, og de bekymringene det medfører. Så var de første dagene som en lang togtur. Med lefser, frukt, Cola, blader og sjokolade. Nå har det utviklet seg til å blir mer som en festival. Etter en uke på Roskilde. Vi har ikke fått skikkelig mat eller søvn på lenge, alle klærne våre er full av spy og annet kroppsavfall (dog fra baby og ikke pga selvforskyldt fyll)… men vi slipper heldigvis å pakke ned et telt og sitte helt utslitt på et tog og så danskebåten for å komme hjem. En kjøretur til Ski må vi klare.

Ikke ta alt jeg skriver helt bokstavelig altså :-p Vi er også veldig glad for at antibiotikaen virket og at han er feberfri og spiser godt, men det blir veeeeldig lange dager her.

Så foreløpig har vi fin utsikt på nyfødtavdelingen en stund til:

nyfødtavdeling ahus

4 Comments

  1. Stakkars lille! Så godt at antibiotikaen virker og at han er på bedringen vei. Skjønner godt at det blir lange dager på sykehuset :/ Dere må bare tenke på at plutselig er det over og dere er på vei hjem 🙂

    God helg! 🙂

  2. Hei!
    God bedring! Kan tenke meg at det ikke er barebare å være så lenge på sykehus med så liten tass! Høres veldig lite fristende ut, egentlig, men det blir sikkert veldig fint å komme hjem:)

  3. Huff 🙁 Hadde ikkje fått med meg at lille var blitt sjuk. Trist med sjuk baby. Trist å hive innpå masse medisin i ein liten kropp. Tipp-topp-tommel-opp for bra helsevesen – og får at han føler seg betre!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *