*Sponset video* – Ny pizzaserie fra Peppes Pizza!

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en USA-elsker.. og ikke minst en New York-elsker. Derfor passer det jo veldig bra at Peppes Pizza nå lanserer en ny pizzaserie med tynn bunn og rene smaker på ekte New York-vis 🙂 Den typiske amerikanske «se på fotball»-pizzaen med tjukk bunn syns jeg blir litt for slafsete, men tynn bunn er perfekt!

Nå som vi har en liten en i hus må jeg innrømme at timesvis med matlaging fra bunnen av er litt langt nede på prioriteringslisten, hehe. Nå får man også 50 kr i rabatt ved kjøp av Pure New York pizza og 1.5 L brus. Denne pizza blir ikke skjært opp, så husk pizzahjul 😉

Hvis du trykker på linken i videoen kommer du rett til bestillingssiden, og du kan se de forskjellige pizzaene i serien. Den med Ventricina-pølse ser ut som min favoritt!

Innlegget er sponset

2 Comments

  1. Peppes har skjerpa seg og har nå mye å velge i. For allergikere og ikke bare pizza! Liker ikke sausen der eller på Dolly, men de mer utradisjonelle eller spesialpizzaene har jo en annen smak så da går det bra =) Var det nylig for første gang på mange, mange år

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *