4 uker gammel baby :)

baby 4 uker

Igår trillet vi ned på helsestasjonen for å veie lille. Han hadde jammen gått opp 400 gram til og veier nå 3500 gram.

Og jeg ammet for første gang i offentlighet. Dvs jeg hadde ammet i gangen på barselavdelingen på sykehuset en gang, men jeg tror ikke det teller. Jeg er ikke helt komfortabel med å amme rundt overalt enda, eller alt for komfortabel burde jo ingen egentlig være, hehe. Men jeg følte meg ekstremt naken, så jeg la en gulpeklut over så jeg ikke jeg skulle føle at meg helt blottlagt. Og likevel følte jeg at hun ene damen satt og dømte meg. Hun gjorde sikkert ikke det. Det er ikke heeelt unormalt å sitte å amme på en helsestasjon.

Idag var min første dag alene også, siden mannen tok ut 2 uker ferie etter de 2 ukene med fødselspermisjon. Fikk seriøst ikke gjort noe annet enn å mate, skifte, pumpe og spise selv, hehe. Fikk ikke sove så mye heller i natt siden jeg pumper kl 5 og mannen går kl 6, så nå han kom hjem måtte jeg ha meg en time på puten.

I tillegg har jeg lært å alltid ha med meg en gulpeklut…

Jeg lurer på når jeg skal få tid til ting, om jeg får mer tid eller mindre tid etterhvert som han blir større. Men det er koselig å ha en liten venn med meg hele tiden da 🙂 Selv om han ikke gjør så mye annet enn å sove enda.

Ligger litt på etterskudd med kommentarene for tiden også, men syns det er veldig koselig med alle som stikker innom jeg legger igjen en liten hilsen 🙂

8 Comments

 1. aww, for en søting! Bra at han legger godt på seg 🙂 Kan tenke meg det er litt rart det med offentlig amming ja, for det er jo så mange som mener så masse forskjellig. Selv vet jeg jo ikke noe enda siden jeg ikke har vært i situasjonen, men jeg har ikke noe imot diskre amming på offentlige plasser. Nei, timene flyr nok avgårde når du er alene med prinsen ja, og sikkert veldig deilig med den etterlengtede søvnen når mannen kom hjem igjen 🙂

 2. Så skjønn han er 🙂

  Jeg tipper du blir mer komfortabel med å amme etter hvert, og et tips hvis du ikke vil kjøpe for mange ammetopper er å ha en singlet under en topp, for da drar du bare opp toppen og singleten ned, og da er det bare litt av puppen som stikker ut, ikke som om du har kastet puppen ut av BHen og lar den lufte seg, om du skjønner 🙂 Og så setter jeg en knapp på at du kommer til å få tid til å gjøre ting ca. august/september 2016. Lykke til! 😀

 3. Husker jeg også tenkte det der – når skal jeg få tid til ting… Hehe. Det kommer det altså, selv om det kan være ganke hektisk de første månedene 🙂

 4. Naaw så nydelig en liten søtnos =) Spennende med besøk på helsestasjonen fremover da! Jeg har vel tenkte et par ganger på det med amming. Det er jo helt naturlig, samtidig som det er helt naturlig litt flaut å bare skulle kunne slenge frem puppen sånn i offentlighet. Vet ikke helt om jeg hadde turt selv, tildekking er bra i såfall =) Heldigvis blir det mindre hyppig på tå bare-avhengi-av-mamma fremover!

 5. Hehe, jeg husker så godt den tiden der! Jeg gjorde INGENTING annet enn bebi før hun var 3 måneder… Etter det gjorde jeg bittelitt, fram til ting lønna litt ved rundt 7-8 måneder (Kan det ha noe med ammeslutten å gjøre?). Da begynte det å ligne på et liv igjen;)
  Men He sov så godt som aldri, da… Du er heldig hvis det stemmer at han er en sovebebi:) Han er så fin!!
  Og lykke til med amminga!! Det er stas når det begynner å gå litt smooth.

 6. Så utrolig nydelig han er <3

  Skjønner at det og amme offentlig er uvant for deg, men tror det kommer av seg selv. Jeg synes det er helt naturlig og se <3

  Ting ordner seg sikkert etter hvert når du har fått en rutine. Det har det gjort for vennene mine som har barn 🙂 <3

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *