Gutten vår har fått navn :) (og jeg har laget takkekort)

Da tenkte jeg det var på tide å avsløre navnet på gutten vår 🙂 Han heter Fredrik, og er oppkalt etter sin tippoldefar. Vi hadde et par navn på listen, men vi klarte ikke å gi noe navn til en person vi ikke hadde møtt enda. Det klarte vi ikke med gang han var født heller. Jeg trodde egentlig at med en gang han var født så skulle vi «se» hvilket navn som passet best, men det gjorde vi altså ikke. Det gikk nesten en uke før vi bestemte oss. I begynnelsen kalte jeg han bare «han».

De siste ukene har jeg også brukt 10 minutter her, og 10 mintter der på å sette sammen et takkekort som vi skal sende til alle de vi har fått så fine barselgaver av. Jeg trykte ut et par her hjemme, men siden vi ikke har tosidig fotoprinter, så tenkte jeg bare å få de trykt hos Allkopi. Jeg ville bruke en sånn ferdig «mal» på nettet, så derfor lagde jeg det selv i fotoshop med svart hvitt bilder vi har tatt selv.

takkekort fødsel1

Jeg vet ikke helt hva som er forsiden, og baksiden, men to sider er det ihvertfall, også fikk jeg med datoen han ble født, klokkeslettet og fødselsvekten. Lengden vet vi jo ikke fordi han var født i sete. Så litt teit ut å skrive «30 cm fra hode til sete».

takkekort fødsel2

Ble ganske fornøyd egentlig 🙂 Enkelt og rent i stilen, og kun i svart/hvitt og gråtoner.

10 Comments

  1. Kjempefint! Både navnet og kortet =) Sterkt og fint guttenavn. Skjønner det er vanskelig det å skulle bestemme noe han skal bli kalt hele livet, for tenk om han ikke «kler» navnet når han blir større? ;p Det hadde iallefall vært fryken min. Får litt press på seg til å bestemme det fort også! Mulig jeg er teit, men hvorfor kan de ikke måle gutten som er født sånn sete?

    1. Hei 🙂 Henger litt etter med å svare på kommentarer for tiden desverre :/
      De måler ikke lengden på barn født i seteleie fordi de kan ha skader i hoftene etter det. Men man får en rutinemessig ultralyd, og etter dette kan man måle lengden hvis alt er fint 🙂 Vi fikk ultralyd av hoftene hans da han var 5 uker.

  2. Så fine takkekort du har laget. Nå virket mine bare stusselige i forhold, hehe 😉 Tror jeg får bruke litt lenger til på takkekortet til dåpen som er rett rundt hjørnet 🙂

    Og for en nydelig liten gutt, smelt! Fredrik er et veldig fint navn, og så koselig med oppkalling 🙂

  3. åå, det var skikkelig fint altså! 😀 Den ideen skal jeg ta med meg videre til den gangen jeg er så heldig at det er min tur, er jo kjekt for både den som får og den som gir med en slik søt oppmerksomhet! :-)Kjempefint navn også på prinsen 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *