En bitte liten personlighet :)

baby boy

Det er  morsomt å se at lille gutten min får mer og mer personlighet. Han er ihvertfall en utålmodig sjel, som freser hvis han ikke får mat med EN GANG :-p

Lurer på om det faktisk er personligheten hans, eller om jeg tillegger han egenskaper slik folk gjør når de feks er på ultralyd. Jeg smiler alltid litt når folk sier at ungen var «sjenert» eller «vinket til oss» etter de har vært på ultralyd. Kanskje det er akkurat det samme jeg gjør nå, til instikter og luft i magen. Men han har faktisk hatt øynene åpne et par ganger og smilt, men bevisst smiling tror jeg ikke det er enda.

Ellers går dagene sykt fort, selv om vi egentlig ikke får gjort så mye mer enn et legebesøk eller en tur på butikken om dagen. Vi veide han jo på mandag, og matvraket har gått opp 700 gram på 2 uker! Snittet er 150-200 gram i uken. I dette tempoet begynner han jo på skolen snart…

En ting jeg fortsatt ikke har noe behov for, er å fortelle detaljer om fødselen til alle jeg ser, uansett om de har spurt eller ikke. Det er fortsatt en kjemperar greie for meg. Jeg trodde det var noe som skjedde med alle som har fått barn, hehe.

5 Comments

  1. Jeg er overbevist om at man kan ane personligheten til ungene allerede i fosterlivet. Det jeg opplevde med baby i magen stemmer godt med hvordan barnets personlighet var da han kom ut – og hvordan han fremdeles er etter 10 år.

    Må le av kommentaren din «matvraket har gått opp 700 gram på 2 uker! Snittet er 150-200 gram i uken. I dette tempoet begynner han jo på skolen snart…» – akkurat sånn er det! Bare et knips.

    1. Ja, de legger jo grunnlaget der 🙂 Jeg fikk jo ikke de siste 2 mnd i magen, så hadde nok dannet meg et bedre bilde av han da tror jeg. Men kjente jo masse liv ihvertfall! Så vet han er aktiv, men han sover mest nå utenfor 🙂

  2. Mine to var totalt forskjellige allerede fra starten, den ene tremperamentsfull og utålmodig mens den andre var rolig og tilfreds – og slik er de i dag også. Så at de tidlig utvikler personlighet, det er jeg helt sikker på. Men jeg er også sikker på at det første smilet, det var nok mageknip;D

    1. Hehe, ja noen ting legger vi nok til uten at det egentlig ligger noe bak 🙂 Jeg kan jo heller ikke følge vanlig utvikling siden han er prematur, så vi får bare følge ekstra godt med. Med de fleste følger vel sin egen utvikling uansett.

  3. Oi, litt av et matvrak dette da 😀 Er bra at han legger på seg siden han var så liten fra før av 🙂 Hehe, ja, det er vanskelig å vite hva ting egentlig er helt i starten når de stort sett bare sover. Kan tenke meg det blir skikkelig stort når han ikke er spedbarn lengre, men en nysgjerrig baby, da finner du nok fort ut om det var personligheten hans du så så tidlig som nå 😉 Spennende tid, håper du deler bilder med oss etterhvert som han blir større 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *