2 år med verdens fineste :)

Tenk nå har jeg vært gift med mannen i mitt liv i 2 hele år 🙂

bryllup bergen

For 2 år siden sa vi ja til å dele resten av vårt liv sammen.

brudekjole

Frost Studio tok kjempefine bilder av oss, både i vielsen, på fotoshoot og på middagen etterpå.

grieghallen

Selv om det er en utrolig intens dag, så er det den beste dagen jeg har hatt til nå 🙂 Alt var perfekt, og alle vi ville dele den med var tilstede.

bryllup detaljer

bryllup middag

Jeg var nok litt i overkant Bridezilla på forhånd, hehe. Alt var fargekoordinert, tilogmed invitasjonen. Selv om forloveren min påpekte at den er det jo ingen som tar med i bryllupet :-p og mailkontoen min har aldri vært så fylt opp av kvitteringer fra Ebay som rundt da

Brudebuketten var ikke noe unntak:

lilla brudebukett

Jeg skulle gjerne giftet meg igjen.. men kanskje ikke hvert år, hehe. Men med samme mannen 😉 Man burde egentlig ha sånn jentefest ca hvert 5. år, hvor alle kunne ta på seg brudekjolen igjen.. den henger jo bare i skapet. Den dyreste kjolen jeg noen gang har kjøpt, som ble brukt en gang.

Eller faktisk har den vært brukt en gang til, da vi var modeller for en vinspalte i Aftenposten

De andre årene har vi tatt en weekend på hotell i Gøteborg for å feire.. men den turen tok vi litt tidligere i år og det er jeg glad for. Siden jeg er litt parkert hjemme for tiden. Så i år blir det middag i Oslo, men det blir kjekt å pynte seg og føle seg litt fin (forhåpentligvis, hehe… føler meg mer som en hval for tiden). Jeg pleier egentlig å gå med den kjolen jeg hadde på meg da jeg ble fridd til.. men den kommer jeg ikke inn i nå.

17 Comments

  1. …og halve kommentaren min var plutselig borte – hva skjer???

   Jeg skrev også;
   Så vakker du var (er:), og brudebuketten din var bare nydelig!
   Jeg kjenner meg igjen i det fokuset på detaljene forresten og skjønner godt hvorfor du gjorde det – godt vi er flere om akkurat det;)

 1. Gratulerer med dagen deres! Og heldigvis for babyen at du ikke kommer inn i kjolen, for da tror jeg ikke den hadde hatt det så godt som den bør 😉 Tusen takk for hyggelig kommentar om hjemmekontoret mitt. Det er deilig med en sånn rydderunde du beskrev, vi har drevet i hele sommer, og er ennå ikke helt i mål, men det føles allerede mye bedre å bli i leiligheta 🙂 Det jeg likte best med kontorutfordringa var at det var så mange ulike kontor som ble vist fram, og i finalen er det til og med et lite kjøkkenbordkontor. Det er vel de som er de vanligste for de færreste har luksusen med et helt eget rom, så du finner sikkert masse god inspirasjon på NIB nå. Håper du har det fint!
  Lina

 2. ååå, så koslig å lese om, dere var helt nydelige begge to! Og så gjennomført det var! Buketten din var knallfin, gleder meg veldig til den dagen vi skal starte planleggingen også 🙂 Og så fint at dere har tradisjoner om å feire hvert år <3

 3. Da vet jeg hvem jeg skal spørre om råd og tips fra når jeg skal planlegge til mitt eget bryllup! 🙂 hehe Utrolig fint fargevalg da, lilla er min favorittfarge 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *