Produktomtale: Pantene Pro-V Youth Protect 7

Sponsende produkter 

pantene pro-V youth 701

For ikke så lenge siden fikk jeg en pakke i posten med de nye produktene til hårserien Pantene Pro-V som heter Youth Protect 7. Jeg må si at denne typen hårprodukter er det faktisk mange år siden jeg har brukt, siden jeg har sverget til Redken de siste 7-8 årene ihvertfall! De er jo i en litt annen prisklasse enn disse, som du får kjøpt i vanlige butikker. Men jeg tenkte jeg skulle gi det en sjangse.

I pakken fikk jeg alle de 4 produktene i serien: Shampo, Balsam, Rejuvenating Conditioner og Reinforcing spray. De to siste er en slags hårkur og en leave-in spray.

pantene pro-V youth 702

Etter å brukt disse produktene i snart 2 uker må jeg si at jeg er veldig positivt overrasket! Grunnen til at jeg sluttet å bruke denne typen shampoer var fordi håret ble tørt og jeg måtte ha masse andre greier i etterpå for at det skulle ligge fint. Nå brukte jeg shampo og balsam hver gang jeg vasket håret, og hårkuren og sprayen ca annenhver gang. Håret ligger faktisk kjempefint etter at jeg har vasket det, og uansett om det har tørket naturlig eller med føner.

pantene pro-V youth 703

10 Comments

  1. Akkurat nå bruker jeg Lee Stafford Hairgrowth shampoo – håper på mirakler etter at jeg mista sykt masse hår under graviditeten. Men får kanskje prøve disse etterpå 😉

  2. Så bra du ble fornøyd! Tusen takk for kommentar på innlegget mitt for tusen år sida, jeg har vært i skikkelig sommerferiemodus her, men begynner å lande litt nå. Riktig lykke til med resten av svangerskapet, jeg krysser fingrene for at tida går fort!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *