En lang reise..

Jeg er seriøst skikkelig misunnelig på de som «nyyyyter» hele graviditeten og syns tiden flyr avgårde.

Det er jo ikke gøy å være gigantisk (eller ihvertfall føle seg som det), bli sparket i innvollene, ha halsbrann  døgnet rundt og ikke ha energi til en dritt :-p Min søster fødte to mnd før tiden, og jeg er lenger enn hun gikk.. føles faktisk litt urettferdig, selv om det beste er jo at de får være inni der til termin, hehe. Men jeg lurer på hvor det skal være plass til det inni lille meg, og den lille har hele tiden ligget foran vekstkurven. Det er det som skjer når man «blander raser». Jeg er en liten halvfilippiner, og han som blir pappa er 30 cm høyere enn meg og veier (vanligvis) over dobbelt så mye som meg. Nå er vi faktisk lik på magemål 🙂 Vi tok et målebånd og sjekket.

gravid

// Jeg bestilte enn sånn fotballfrue-mage… Ikke 3 stk //

Jeg prøver å ikke gå rundt å hate hele tiden, for det er jo faktisk ikke alle som kan få barn.. Men det er sånn det er å være bitter bergenser, og vær glad dette innlegget er skrevet og ikke sagt til dere,  syting på bergensk er ikke akkurat fint.

Jeg er ikke heldig akkurat nå føler jeg, men jeg blir det snart 🙂 Når han er ute.

24 Comments

 1. Du har faktisk lov å være utålmodig og lei. Det er tungt og varmt og personlig så likte jeg ikke det som skjedde med kroppen i det hele tatt. Jeg ble trøtt og jeg ble lei og jeg er ikke minste flau over å innrømme det. Men så skal jeg gi deg det rådet jeg HATET å få – nemlig: nyyyyt tiden før han kommer, for når han er ute så blir det travelt, søvnløse netter, umulig å gjøre ting som å handle eller gå på kino uten å planlegge først. Du har en liten en som krever din hjelp 24/7 og det blir fryktelig liten tid til deg selv. Jeg ble dritsur når folk kom med den kommentaren da jeg var i innspurten, for jeg hadde så sykt mange plager. Men så forstod jeg også fryktelig godt hva de mente da han endelig var ute og jeg trodde jeg aldri skulle få sove mer resten av livet mitt igjen. Haha (Det går over det og altså – vi sover igjen vi nå ;-))

  1. Hehe.. ja vi har vært ute og spist i Oslo med vennepar, og skal igjen med noen andre. I tillegg har vi bryllupsdag snart, så litt får vi jo gjort 🙂
   Men men.. ikke såå lenge igjen nå da!

 2. Jeg var like koselig som en monsterveps på steroider på slutten av min graviditet. Jeg satt i sofakroken med to hovne føtter i et isbad, mens kjæresten grilla seg på verandaen og viste frem et bilde av fotballfrua… «Se her´a… Hun er 5 måneder på vei assa. Hun har six-pack ennå hun. Du har one-pack du». Om jeg noen gang hadde lyst til å hoppe opp og angripe var det da. Men så var jeg stor hval da, så hopping var utelukket og et angrep krevde mer energi enn jeg hadde. Så jeg satt der og smilte som en gal hyene og gledet meg til å få babyen på den andre siden av magen. Så for all del. Du har retten på din side til å være utålmodig 🙂

  1. Er heldigvis ikke så hormonell :-p Det hadde nok vært mer slitsomt.
   Hehe, ja. Skulle vi ikke alle sett ut som fotballfrue. Tror jeg måtte trent litt mer (eller i det hele tatt) på forhånd da!

 3. Jeg ble tatt på sengen da jeg ble gravid første gang. Trodde det skulle være så koselig.. Og så viste det seg at det stort sett bare er slitsomt!! Tredje gangen har tiden gått veeldig fort da, og så var jeg jo forberedt på forhånd på hvor slitsomt det egentlig er. Jeg tenker at de som sier at graviditet ikke er en sykdom, enten har hatt svangerskap uten noen plager eller de har aldri vært gravide selv 😉

  1. Tror kanskje folk syns det er koselig etterpå 🙂 Har noen venninner som har spurt om jeg ikke nyyyyter og koooooser meg med magen, men kan ikke huske at de gjorde det, hehe.
   Å bli påkjørt er jo heller ikke en sykdom, hehe. Forferdelig med folk som er gravid uten plager også :-p

 4. Bildet var i alle fall helt nydelig<3;)
  Jeg vet hvordan du har det, jeg følte meg ikke særlig fin jeg heller. Hold ut, plutselig er han her og månedene som har gått blir plutselig bare et vagt minne:)

 5. Hei !

  Takk for koselig besøk inne hos meg 🙂

  Flott mage har du, om det er noen trøst, jeg var STOR, begge gangene !!!

  Syns du ser godt forberedt ut til sjefen kommer. Eneste tipset mitt. Når dere får masse fine babyklær i barselgaver, vent med å ta av lappen til du faktisk ser at du skal bruke det i den str. Før du vet ordet av det har du massi en en str, han vokser så han hopper over en str osv….

  Lykke til med innspurten !

  Hanne 🙂

  1. Det var faktisk litt lurt! Har jo en del arveklær i forskjellige størrelser, og kjempemasse i 50-56, så hvis vi får mye av det så eller andre størrelser som han hopper over så er det jo greit å kunne bytte 🙂

   Tusen takk for det 🙂 Gleder meg til å bli ferdig!

 6. Jeg tenker at det må være lov å være lei og klage, jeg mener: Det er tungt! Selv om andre ikke kan få barn og så videre, så er du likefullt deg selv og opplever dine ubehageligheter. Sånt er lov å si!

  Ønsker deg en fin slutt på svangerskapet!

 7. Kan tenke meg det er tungt å gå gravid ja, spesielt om man får stor mage! Man får jo egentlig aldri slappet helt av, for man har jo ikke kontroll på hvor man blir sparket og når, man låner jo på en måte bort kroppen sin til noen andre nesten et helt år! Blir nok verd det når han kommer ut, da blir sikkert alt det negative med graviditeten glemt, og du får lyst på en liten en til <3

  1. Det verste er jo at jeg ikke har sånn ekstremt stor mage heller, hehe. ganske normal vil jeg si.
   Men virker ikke som om det er noe sammenheng med det og om man får plager eller ei :/

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *