Litt mer gravid

Jeg blir stadig mer gravid for hver dag som går. Ikke så veldig ulogisk egentlig. Merker han vokser fort inni magen nå, har tilogmed begynt å få sånne deilig spark bak ribbeina. Ifølge legen jeg var hos sist ligger han med hodet ned, men har ikke festet seg enda. I følge mine venninner kjenner man visst godt når hodet er festet. Svangerskapets gleder altså.

Jeg har  igjen tatt på meg samme kjolen og tatt bilder foran vitrineskapet. Skulle tatt litt oftere, men i denne varmen har jeg ikke orket tanken på å sminke meg, hehe. Men får nå ihvertfall en liten serie som skal inn i fotoalbumet til slutt. Det mangler jo egentlig ikke på bilder i dette svangerskapet (eller livet..) når jeg tenker meg om.

magebilde

De forrige bildene i samme kjole kan du se her og her.

Tok noen bilder foran nøytral bakgrunn også. Syns de ble litt kule 🙂

pregnant

pregnant belly

Ser nesten ut som om magen har blitt arrestert.

gravid 1

Viktig å sjekke sminken på forhånd.

Nå har magen blitt så stor også at jeg ikke har så mange klær lenger som passer. Har hatt en del shortser som har passet fint lenge, men nå strammer de for mye over magen :/ Og det er ikke sååå lenge igjen at jeg gidder å kjøpe så ekstremt mye gravidtøy, hehe. Dessuten er det ikke det helt store utvalget her i Ski. Har kjøpt noen topper på HM som var fine og gode, men shortsene der er i jeans-stoff og det får du ikke på meg nå. Siden jeg er så liten og, så kunne jeg i de fleste klær bare gå opp til S eller M i vanlige klær, men nå når magen er så stor så funker ikke det helt lenger.. Og L blir alt for stort over skuldrene.

Kjøpte jo noen klær på Happy Mum, men så la de den ned tror jeg. Man blir ihvertfall bare henvist til den internasjonale siden. Så for tiden består garderoben min av et skjørt, 2-3 kjoler, 3-4 topper, 2 shortser, en dårlig BH og 2 gode, 9 mammatruser fra HM og en bukse…

14 Comments

 1. Husker igjen den tiden ja… Jeg måtte faktisk kjøpe meg en shorts bare en uke før han kom jeg. Det ble så varmt i begynnelsen av juni i fjor. Jeg er også ganske liten og bruker vanligvis XS, men jeg gikk faktisk opp til L i bukser mot slutten av svangerskapet :-/

  1. Nå er det heldigvis litt kaldere i været da, men har ikke veldig masse klær å velge i akkurat 🙂
   Bukser har jeg ikke hatt på meg på flere uker, hehe. Men har 2 HM gravidbukser i str 34 og en Happymum i XS, også har jeg fått låne to HM i str 36 og 38, så da får vi se hva jeg ender opp med 🙂 Men tror de minste passer fortsatt.

 2. Fine magebilder! Også kler du babymagen veldig godt:)
  Selv tok jeg bilder hver uke(!!) Gøy å se tilbake på:)
  Jeg hadde ikke akkurat så mye klær når jeg gikk gravid heller, hadde ikke noe lyst til å bruke masse penger på klær jeg kun passet i to-tre mnd. MEN så viste det seg at disse mammaklærne var veldig gode å ta på seg de første ukene etter graviditeten også, så neste gang blir jeg nok å investere i noen flere plagg.
  Men noe jeg ikke angrer på er at jeg kjøpte en joggebukse/hettegenser, cardigans og nye topper som jeg pakket ned i fødebagen. Kjempe deilig å ta på seg noe man føler seg frech i etter fødselen, selv om det ikke er penklær akkurat.

  1. Takk 🙂 Føler jeg ser helt rar ut, hehe. Syns ikke andre gravide ser rare ut altså, men det er litt sært å se seg selv sånn.
   Akkurat nå føles det litt meningsløst å bruke mer penger på gravidklær, to av buksene fikk jeg ikke brukt omtrent engang fordi det plutselig ble så varmt…

 3. Første graviditet hadde jeg to bukser og tre topper, og så kjøpte jeg tre amme-BHer som jeg brukte fra jeg var sånn 4 mnd på vei, så utvalget var ikke superstort. Kjøpte en kjole på H&M til julebordet 😉

  1. Den ammeBHen fra HM var ihvertfall helt grusom! Hehe, men har hørt at Lindex sine skal være bedre.
   Tror ikke jeg gidder så kjøpe noe mer klær nå, er jo ikke så lenge igjen.

 4. Når prinsen er på plass må du samle alle disse bildene i ett blogginnlegg. Er så gøy å se sånne bilder. Hadde veldig mange planer om å gjøre noe slikt selv også, men det ble med tanken, noe jeg angrer skikkelig på nå. Men then again… Du er nydelig med gravidmagen. Jeg så ut som en opplåst hvalross med mer vann i kroppen enn mengen i Mjøsa. Helt sant 🙂

  1. Ja, må få laget meg en kollasj til slutt 🙂 Det hadde vært litt morsomt om bildene var helt identiske bare med voksende mage, men det var litt vanskelig å få til å stå helt likt på bildene, hehe.
   Du får ta masse bilder i neste graviditet da 😉
   Jeg ser at jeg har begynt å bli rundere i ansktet, så det begynner å bli litt i grenseland til at jeg syns det er så gøy å ta flere bilder :-p Vi får se hvor stor jeg blir etterhvert, hehe.

 5. Så fine bilder!! Sliter med å finne noe å ha på meg om dagen selv også.. Blir stort sett til at jeg går rundt her i de samme klærne hver dag – godt jeg ikke er så mye ute og farter lengre 😛

  1. Tusen takk 🙂
   Hehe, ja det blir mye det samme her også.. Er bare ikke alle situasjoner jeg føler jeg har klær… eller sko, til.
   Men egentlig glad det ikke er vinter og måtte ha masse mer klær.

 6. Magen har vokst den ja! Nei, skjønner den med at det er litt drygt å kjøpe nye klær nå når det ikke er så lenge igjen, spesielt om du egentlig har nok til å klare deg. Er det krise er det jo en annen ting 😉

  1. Hadde det vært vinter så måtte jeg hatt mye mer klær, så sånn sett var det jo greit. Nei, nå er det ikke så lenge igjen, så mer gravidklær blir det ikke før neste barn :-p

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *