Walk like a boy…

baby boy

Jeg går som en gutt for tiden. En en veldig liten gutt.. på 1.5 år for å være helt nøyaktig. Bekkenet mitt er ikke helt normalt. Jeg har ikke hatt noen problemer før nå, men nå har det låst seg og føles helt «løst» hehe. Det løsner jo på alle da, for det skal jo komme noe ut der.

Men jeg og nevøen min på 1.5 år går ganske likt nå. Stamper rundt på hælen og har problemer med å reise oss fra bakken.Jeg føler jeg beveger meg som om jeg er dritstor, kaver meg opp av sofaen og vagger avgårde. Og så stor er jeg virkelig ikke.

Og hvis noen skal komme med den «det er ingen fysisk grunn til at man begynner å gå sånn med stor mage» så f*kk dere :-p Det er ikke magen som gjør det, det er helt merkelig bekken.

6 Comments

  1. Haha. Det er bra man har en annen unnskyldning for å gå sånn enn at man har bleie på 😉
    Håper du har en fin tid og ikke har alt for vondt!

  2. Jeg hadde heldigvis ikke bekkenløsning, men jeg hadde alt annet følte jeg… Håper det ikke blir verre frem til fødselen iallefall. *krysser fingre* 🙂

    1. Takk 🙂 bruker kun joggesko med god demping nå + at jeg ikke går så alt for mye heller. Da er det bedre. Også er det svingebevegelser med hoftene som er vondest, så ser litt rar ut når jeg skal inn og ut av badekaret for å dusje, hehe.

    1. Takk:) Hehe, ja det er sånne ting man tenker på forhånd at «det kan jo ikke være sååå gale». Jeg har det jo egentlig ikke veldig gale i forhold til andre som må gå med krykker osv, men det føles som om man har blitt kløvd med en øks :-p

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *