Bloggsamarbeid med Lille Mirakel!

Skjermbilde 2014-07-16 kl. 12.01.25

Da har jeg fått en ny samarbeidsparter på bloggen. Det er en nettbutikk som heter Lille Mirakel! De selger pynt og utstyr til alle festelige anledninger 🙂 Og dere som har fulgt meg på bloggen en stund vet jo at jeg syns det er kjempegøy å gjøre litt «ekstra» ut av bursdager, høytider osv så dette passet meg ypperlig.

Her er en liten sneak peak på hjemmesiden deres:

Skjermbilde 2014-07-16 kl. 12.03.56

Jeg har allerede fått en pakke i posten med ting som jeg får prøve ut fremover, og i forbindelse med det kommer det også en give-away!

20140714-blogg sponset_003

11 Comments

  1. Jeg faller også inn under den kategorien som elsker pønt og stæsj til festlige anledninger. Pleier å bruke Ebay, men denne sida hadde jo utrolig mye fint! Billig var det jo også.. (for ikke snakke om at man ikke trenger å bestille månedsvis i forveien for å sikre at det kommer frem i tide!!) Gjett om jeg er klar for giveaway! ;P

    1. Hihi, ja det er gøy å stæsje 🙂 Mannen bare rister på hodet av meg, selv om han har blitt veldig flink til å legge på MM-fondant på kaker siden det klarer jeg ikke selv :-p
      Har bestilt mye på ebay selv, men da må man jo beregne 2 mnd fort. Give away kommer i neste uke 😉

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *