Barnerom del 2

image-7

//Stol: Strandmon fra Ikea, Pute: Biler fra Skeidar / Lampe: Heico fra Jollyroom / Nattbord: Kartell Componibili fra Room21 //

Da har vi fått inn lenestol på barnerommet! Vi var på Ikea på lørdag, tenkte at det ikke var så mange folk på en lørdag midt i fellesferien med fint vær. Vi tenkte feil.

Med mitt gravid-hode klarte vi heller ikke å få med oss hengsler til skapdørene, så det får dere se bilde av senere :/ Utrolig irriterende å være så brødhode bare det er litt varmt og man har litt hormoner i kroppen. Jeg lurer på hvordan ammetåken føles, for det kan umulig være verre enn nå. Det er ikke krise å glemme en ting av en million ting man skal ha på Ikea, men det var min oppgave å dobbeltsjekke i forhold til handlelisten vi hadde laget på hjemmesiden til Ikea på forhånd. Så det jeg gjorde var at jeg så på tingene på trallen og så at de stod på listen…. når man gjør det på den måten sjekker man bare at tingene vi allerede har hentet er på listen (som mannen brukte til å hente de, så det visste vi jo fra før), ikke hvilke ting man mangler. Gravid-logikk.

Men hele skapet er klart altså, bare  dørene står ved siden av. I tillegg fikk vi skrudd opp lekegrinden som skal ned i stuen etterhvert 🙂

barnerom interiør

// 1. Kallax/Expedit hylle fra Ikea, Kids Concept Stars lekekasser fra Jollyroom / 2. Basson Baby lekegrind 80×80 cm fra Lekmer / 3. BabyTrold leketeppe fra Mimmis //

Vi kjøpte også en sånn liten Expedit-hylle på Ikea. Kunne godt hatt en større, men siden den skal stå foran sengen, så kunne den liksom ikke sperre hele utsikten. Når jeg har fått alle møblene på plass, kan jeg begynne med småting og ting på veggene 🙂

Idag begynte jeg forresten å sortere klær som skal vaskes og legges i klesskap. Enorme mengder med klær og sengetøy! Jeg lagde jo lister som jeg begynte å handle etter, før vi plutselig arvet sinnsykt mye (og det er jo bare kjekt 🙂 ) og ikke trengte å kjøpe noen flere klær :-p Vi mangler ikke så mye annet heller. Tenkte å dele listene mine i et eller flere andre innlegg, men jeg har jo aldri fått barn før, så det er helt sikkert flere ting der som er unødvendig.

Mannen var også og hentet paller til å lage utesofa av idag, og terassen er ferdig beiset, så nå har vi jo snart et skikkelig uterom også 😉

image-8

Har fått en ny spennende samarbeidspartner her på bloggen også, så det får dere vite mer om snart 😀

10 Comments

 1. Det der er jo bare den koseligste tiden av alle!! Jeg digga omtrent alt som hadde med å gjøre klart til bebien, spesielt å vaske, bretteog sortere klær etter bittesmå størrelser!
  Vi kjøpte også en stor og god stol til barnerommet. Jeg var sikker på st jeg skulle komme til å bruke den heeele tiden og at den var et must for amminga, men jeg tror ikke jeg satt i den før He var 9 måneder gammel:) Nå derimot, bruker vi den hele tiden! Den er avgjørende ved legging og svært populær som klatrestativ på dagtid:)
  Det ser ut som et skikkelig fint barnerom!! 🙂

  1. Ja, det er jo koselig 🙂 Jeg er bare litt utålmodig med å få ting inn og på plass så jeg kan begynne å ordne ting på veggene og sånt, hehe. Det gleder jeg meg mest til.
   Ja, i utgangspunktet tenker jeg den er fin til eventyrlesing og sånt, blir ihvertfall ikke amming der på dagtid 🙂
   Tusen takk!

 2. ååå, så koslig! <3 Hengsler på skapet er jo ikke det verste du kunne glemt da, søta, mye som hadde vært mye verre 🙂 Håper du viser oss bilde av uteplassen når den er ferdig? 😀

  1. Hehe, ja men da ble jo ikke skapet ferdig :-p
   Pallesofaen og bordet er ferdig nå, tenkte å lage et DIY-innlegg om det snart 🙂 (Eller hvordan-få-mannen-til-å-lage-helt-selv-innlegg…)

 3. Blir så utrolig fint Ellinor 🙂 Paller er så fantastiske til både utemøbler og pallebord. Vi har pallebord i stua og det er noe av det beste fineste vi har i stua tror jeg av møbler 🙂

 4. *Smelt* Så herlig 🙂 Jeg brukte godstolen til amming på Alvidas rom hele tiden, så der kommer dere til å kose dere. Og grattis med samarbeidet. Lille Mirakel passer perfekt til kreativiteten din 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *