*Sponset video* – Not sorry #ShineStrong Pantene

 

Se denne videoen du også, og se om du blir litt mer bevisst på hvor ofte vi unnskylder oss uten at det er nødvendig! Jeg har faktisk ikke tenkt over det, men man sier jo unnskyld veldig ofte når man kunne sagt akkurat det samme uten dette ordet først 🙂 Her kan man se helt vanlige situasjoner som på møte på jobben, hvis noen setter seg ned og kommer borti deg (for DET trenger man jo å si unnskyld for!) og tilogmed hjemme i sengen.

I slutten av videoen vises de samme situasjonene uten at man unnskylder seg først, og du fremstår jo som en sterkere person. Jeg gjør det samme selv, men det er jo helt greit å spørre om ting under et møte feks. Unnskyld kan man spare til ting man er lei seg for, eller tråkker noen på tærene….som man kanskje burde være lei seg for :-p Men seriøst, når man har kjeftet unødvendig på kjæresten, eller gjort noe dumt så sier man unnskyld,  ikke fordi man holdt på å gå inn døren samtidig med noen.

«Når du er sterk på innsiden skinner du på utsiden» sier de, og det er helt riktig. Vi må slutte å si unnskyld som et refleksord, både hjemme og på jobben og alle andre steder. Helt eplekjekk bergenser trenger man kanskje ikke å være i enhver situasjon, men du skjønner hva jeg mener, hehe.  Jeg skal ihvertfall tenke meg mer om hvor mye jeg unnskylder meg!

Innlegget er sponset

4 Comments

  1. Uff – jeg sier unnskyld HELE tiden… Ikke fordi jeg er lei for noe men akkurat som du sier – som et fyllord… Må bli flinkere å unngå sånne fyllord gitt – ser jo at situasjonen blir mer «positiv» når man ikke bruker det 🙂

    1. Jeg og! Det er sykt irriterende.. jeg vil jo ikke «være en sånn», hehe.
      Prøver å tenke mer over det når jeg skriver i hvertfall, for er fort gjort å gjøre det i mail o.l også.
      Men når jeg snakker kommer det av refleks..

  2. Jeg har vært en slik «unnskyldperson», men ble obs på det og har prøvd å endre det. Helt bra er det vel ikke blitt, men bedre 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *